28 / 04 / 2024

Amasya konutları

Amasya konutları

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya Hamamözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Amasya Hamamözü kura çekilişi 30 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutların kura çekimi 30 Ekim'de yapılacak.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ ile Amasya Suluova'da yeni bir yaşam!

Amasya Suluova 2'nci Etap TOKİ Konutları güvenli ortamı, modern ve nitelikli tasarımıyla Amasyalılara huzurlu bir yaşam sunuyor...

TOKİ Amasya Merzifon alt gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Merzifon alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Amasya Merzifon TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon projesinde yer alan konutlar için başvurular bugünden itibaren kabul edilmeye başlanacak.

Amasya Suluova TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Amasya Ziyaret projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret Beldesi projesinde yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Amasya Ziyaret'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Ziyaret projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ’den Amasya’ya 477 milyon liralık yatırım!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Amasya'da hayata geçirilen TOKİ Konutları'nda incelemerde bulundu.

Amasya konutları Haberi

Amasya konutları

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz aylarda emekli ve dar gelirli vatandaşlara müjdelediği konutlar için Belediye Başkanı Cafer Özdemir'de TOKİ tarafından iki ayrı mahallemizde 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği TOKİ konutları için Belediyemize çok sayıda müracaatlar yapılması üzerine Belediye Başkanı Cafer Özdemir Ankara'da ilgili birimlerle yaptığı görüşmeler sonucunda olumlu neticeler alındı. Belediye Başkanı Özdemir halkımızın büyük umutla bekledikleri konu hakkında "Vatandaşlarımızın ısrarlı şekilde takip edilen TOKİ evleri için yaptığımız çözüm üretici görüşmelerimiz iyi netice verdi. Buna göre Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ tarafından başlatılacak iki ayrı alanda ve 1000 konuttan fazla olacak. Proje için başvuruların...