23 / 07 / 2024

amasya öğrenci pansiyonları

amasya öğrenci pansiyonları

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Amasya’da son 8 yılda 3 bin kişi kapasiteli öğrenci pansiyonu yapıldığını belirtti...

Özel öğrenci yurtlarına yeni düzenleme!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, öğrenci yurtlarının yanı sıra öğrenci apartlarını, öğrenci pansiyonları ve öğrenci stüdyo dairelerini de ilgilendiren düzenlemeleri içeriyor..

Amasya İpekköy'de yapılacak yurt 2018'de tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Amasya İpekköy KYK Yurdu 2018 Ocak'ta tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ağrı'da eğitime ciddi yatırımlar yapıldı!

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Amasya'da öğrenciler eski camileri yeniliyor!

Amasya Üniversitesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden bir grup akademisyen ve öğrenci Amasya’nın mimari değerlerini korumak ve yaşatmak için bilimsel araştırma projesi gerçekleştirdi.

TOKİ'nin Edirne Turizm Lisesi ve öğrenci pansiyonları ihalesi 14 Temmuz'da!

TOKİ Edirne Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesini 14 Temmuz'da yapacak.

Amasya'da 1000 kişilik öğrenci yurdu ihalesi!

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılması planlanan 1000 kişilik öğrenci yurdu için 27 Mayıs 2015 tarihinde ihale yapılacak.

Amasya'da 30 milyon TL'lik Mesleki Eğitim Kampüsü yapılıyor!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Amasya’da son 8 yılda 3 bin kişi kapasiteli öğrenci pansiyonu yapıldığını belirtti...

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale gerçekleşecek...

Amasya turizmin gözde mekânı oldu!

Sloganlarının 'bütün yollar Amasya'ya çıkıyor 'olduğunu söyleyen Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürü Kaya "Artık deniz yolu ile Karadeniz'e gelen turisder Amasya'ya gelmeye başladı" dedi.

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi 30 Eylül'de!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

amasya öğrenci pansiyonları Haberi

amasya öğrenci pansiyonları


TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Amasya’da son 8 yılda 3 bin kişi kapasiteli öğrenci pansiyonu yapıldığını belirtti.


2006 yılında Amasya Milli Eğitim Müdürü iken kız çocuğunu okutmak isteyen bir velinin kendisine gelip çocuğunun durumunu ilettiğini anımsatan Avni Erdemir, “O günden bugüne Amasya’da 3 bin öğrenci kapasiteli yurt yapıldı. Her yapılan okula pansiyon inşa ettik. ‘Ben okuyacağım. Barınacağım yer yok’ diyen öğrenci bırakmadık. 2006’da bir kız öğrenciye yer bulamamıştık. Gözyaşı dökmüştük velisi ile birlikte. Bugün ‘ben çocuğumu okutmak istiyorum ama kalacak yerimiz yok’ diyen veli varsa gelsin” dedi.


TÜİK’in yaptığı il düzeyi yaşam memnuniyeti anketinde Amasya’nın eğitim hizmetlerinde 81 il arasında ikinci sırada olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erdemir, “Amasya, okul öncesi...