08 / 05 / 2024

amasya suluova başvuruları

amasya suluova başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap (TOKİ) konutları için başvurular alınmaya başlandı.

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ 50 bin konut Amasya başvuruları!

TOKİ 50 bin sosyal konut Amasya başvuruları ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor. TOKİ, Amasya projesinde 637 konut yer alacak.

TOKİ'den Amasya Suluova'ya 309 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Suluova'da 309 adet yeni konut inşa edecek.

Amasya Suluova TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap kura yeri!

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap projesinde kura çekimi bugün yapılıyor. Toplamda 81 konuttan meydana gelen projede başvuru dönemi 23 Kasım'da sona erdi. 

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Amasya Suluova 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede kura çekimi noter huzurunda 27 Kasım 2017 tarihinde yapılacak..

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Amasya Suluova'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova'da hayata geçirdiği 665 konut için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 18 adet konut yer alıyor.

Amasya Suluova'da 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Amasya Suluova Belediye Başkanlığı, Maarif Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 5 milyon 147 bin TL olarak belirlendi.

Amasya Suluova'da 11 park açıldı!

Amasya Suluova Belediyesi tarafından yapılan 11 parkın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

amasya suluova başvuruları Haberi

amasya suluova başvuruları


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap (TOKİ) konutları için başvurular alınmaya başlandı.


Suluova'daki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok "Bu girişimler neticesinde Belediyemiz ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle Belediyemiz tarafından Borsa Mahallemizde 71 bin 973 metrekarelik arazinin kamulaştırılması sonucu başlayan TOKİ sürecinde resmi kayıtlar Halk Bankası Suluova Şubesinden alınmaya başlandı. “dedi.


3. Etap Toplu Konut projesinin İlçemize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen projeye oldukça yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek “Seçim sürecinde hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Suluova’lı Hemşehrilerimizin...