02 / 05 / 2024

Amasya turizm potansiyeline sahip

Amasya turizm potansiyeline sahip

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

İşte Bolu'ya çağ atlatacak projeler!

Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.

Perşembe Yaylası'nda seyir alanları oluşturulacak!

Ordu’nun kalkınması ve gelişimi için bütün imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Yaylası’nın turizm potansiyeline katkı sağlayacak yeni bir proje başlattı.

Demir İnşaat Demir La Vida projesinde otel hayata geçirecek!

Demir İnşaat, turizm sektörüne ilk adımını attı. İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi kapsamında otel hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Demir İnşaat La Vida projesini hayata geçirecek!

Demir İnşaat, turizm sektörüne ilk adımını attı. İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi kapsamında otel hayata geçirmek için kolları sıvayan şirket, 5 yıldızlı oteline 200 milyon TL yatırım planlıyor.

Demir La Vida projesinde otelde olacak!

Demir İnşaat, İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi ile birlikte, bir oteli de hayata geçireceğini açıkladı.

Demir İnşaat'tan beş yıldızlı yatırım!

İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat, İstanbul’un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi ile birlikte, bir oteli de hayata geçirecek.

Halil Çomaktekin: Amasya turizm potansiyeline sahip!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Erzurum'un potansiyeli yüksek!

Şubat ayı ihracat rakamlarını açıkladığı Erzurum bölgesinin cazibe merkezi konumunda bulunduğunu belirten TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, kentin önemli bir kış turizm potansiyeline sahip olduğunu ifade etti.

Travel Turkey için TÜRSAB'tan destek geldi!

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başakan Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirtti.

EMITT Fuarı İstanbul'da 22 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak.

Dünya turizmcileri EMITT Fuarı'nda buluşuyor!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı 'nda evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak

EMITT Fuarı 22-25 Ocak 2015'te!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19 'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak

Amasya turizm potansiyeline sahip Haberi

Amasya turizm potansiyeline sahip

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.


Turizm Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, turizmin günümüzde dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden birisi olduğunu vurgulayan Vali Çomaktekin, “Ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanlar arasında dostluk duygularının gelişmesine yardımcı olan turizm sektörü, ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline gelmiştir. Bu kapsamda gerek ülkemiz, gerekse ilimiz tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahiptir” dedi.


Köklü tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapan Amasya’nın sahip olduğu güzellikleri ülkede ve dünyada tanıtabilmek için çeşitli platformlarda tanıtım faaliyetlerinin devam ettiğini anlatan Çomaktekin, “Turizmden daha fazla pay alabilmek için, sahip olduğumuz değerleri, en iyi bir şekilde değerlendirmeli ve gelecek kuşaklara aktarabilmek için özenle...