05 / 05 / 2024

Amasya yeni halk eğitim merkezi

Amasya yeni halk eğitim merkezi

Vali İ. Halil Çomaktekin yeni binasında halkımıza hizmet vermeye başlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İncelemelere Hüseyin Güneş ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alaattin Turna eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için beklenen tarih geldi! 425 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yeni konut üretimlerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! 125 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

TOKİ'den Amasya Merkez'e 425 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek! İhalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 87 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

TOKİ'den Amasya'ya 425 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Amasya Merkez'e 87 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 87 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Amasya yeni halk eğitim merkezi Haberi

Amasya yeni halk eğitim merkezi

İncelemeleri kapsamında Halk Eğitim Merkezinin idari birimleri ve çeşitli kursların verildiği atölyeleri gezen Vali Çomaktekin İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Atölyelerde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri de inceleyen Çomaktekin burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Halk Eğitim Merkezimiz daha önce merkezi bir yerde bulunmuyor ve halkımızın buraya erişiminde zorluklar yaşanıyordu. Şimdi ise Amasya’nın merkezinde, ana cadde üzerinde halkımıza hizmet veriliyor. Vatandaşlarımız artık daha kolay bir şekilde buraya ulaşabileceklerdir. Her yaştan vatandaşımız çeşitli kurslarla hem sosyalleşmekte, hem de yeni meziyetler kazanarak aile ekonomilerine katkı sağlamaktadırlar. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yeni hizmet binasının İlimize hayırlı olmasını temenni ediyor, kursiyerlere başarılar diliyorum.”



İncelemelerimin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden ayrılan Vali İ. Halil Çomaktekin, beraberindeki Amasya Esnaf Odaları Birliği...