04 / 05 / 2024

Ambarlı Liman Park ofis fiyatları

Ambarlı Liman Park ofis fiyatları

Gül İnşaat'ın Ambarlı projesinin adı Liman Park oldu. Ambarlı Liman Park projesinde ofis fiyatları 99 bin dolar ile 216 bin 500 dolar arasında değişiyor. İşte projenin detayları...

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Shell Petrol'den Beylikdüzü Ambarlı'da satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., İstanbul Beylikdüzü ilçesinin Ambarlı mevkiinde bulunan akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Atıl durumda olan gayrimenkul, Ambarlı Limanı ve Ro-Ro projesine yakın bir konumda bulunuyor.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Beşiktaş Belediyesi 4. kreşini açıyor!

Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılacak olan kreşin proje çalışmalarına başladı.

Ambarlı Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ambarlı Liman Tesisleri Römorkör Yanaşma İskelesi 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Ro Ro Limanı imar planı askıya çıktı!

İDO tarafından Ambarlı'da 145 bin metrekarelik alanda Ro-Ro liman projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kararıyla askıya çıktı. Söz konusu projeyle ilgili Beylikdüzü'ndeki vatandaşların İmamoğlu'nun itirazları sürüyor

İDO Beylikdüzü Ambarlı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'ye (İDO), Beylikdüzü Ambarlı'da Ro-Ro limanı inşa edecek. İDO Ambarlı Ro-Ro Limanı 1/5000 ve 1/1000'lik imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi açıldı!

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

Ambarlı'ya Ro-Ro projesi için özel liman yapılacak!

TIR ve kamyonların İstanbul trafiğine girmeden, Avrupa’dan Asya’ya geçmesini sağlayacak Ro-Ro gemileri için Ambarlı’ya özel liman yapılacak. Trafikten günde 2 bin TIR eksilecek.

Ambarlı Liman Park ofis fiyatları Haberi

Ambarlı Liman Park ofis fiyatları


Gül İnşaat'ın Ambarlı Limanı'nın yanında hayata geçirdiği Ambarlı Liman Park projesi 9 katlı olarak tasarlandı. İlk katında restoranların yer alacağı Ambarlı Liman Park projesinin ilk 5 katı antrepo, üç katı ofis olacak.



Ambarlı Limanı'nın içerisinde nakliye ve gümrükçüler için yalnızca bir gümrük binası yer alıyor. Ambarlı Liman Park projesi bu gümrük binasına alternatif olarak hazırlandı.



7. katta 13 ofis satışa sunuldu


Ambarlı Liman Park projesinde ilk olarak 13 ofis satışa sunuldu. Ambarlı Liman Park projesinde ofislerin fiyatları 99 bin dolardan başlayarak, 216 bin 500 dolara kadar değişiyor. Ofislerin alanları 33 metrekare ile 86 metrekare arasında değişiyor.



İnşaat çalışmalarının başladığı Ambarlı Liman Park projesi Aralık 2015 yılında teslim ediliyor. Ambarlı Liman Park projesinde ödemeler yüzde 50 peşinat sonrasında, firma bünyesinde 12...