20 / 05 / 2024

Amerika Kansasta yeraltı apartmanı

Amerika Kansasta yeraltı apartmanı

Amerika Kansas 'ta bir inşaat firması, yerin altına apartman dikiyor. Daire şeklinde yerin altına doğru 15 kat olarak tasarlanan apartmanın inşaatı büyük bir hızla sürüyor.

Amerika’da ev fiyatları 150 milyon dolara kadar çıkıyor!

Amerika’da öyle evler var ki, fiyatları fabrika ya da şehir değerinde. Alabama’da, Virjin Adaları’nda Pensilvanya’da, Kaliforniya’da ev fiyatları 2,4 milyon dolar ile 150 milyon dolar arasında değişiyor.

Sındırgı kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temeli atıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı İlçesi'nde kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temel atma törenini gerçeklekleştirdi. Temelin ilk harcı Ekrem Yavaş ve Başkan Uğur'un konuşmasından sonra atıldı.

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi incelendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı devam eden Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisinde incelemelerde bulundu.

Müteahhitler rotasını Afrika ve Latin Amerika'ya çevirdi!

Mithat Yenigün, Rusya, Libya ve Irak'ta yaşananlar nedeniyle sektörün yurt dışı kapasitesinin yüzde 35 civarında azaldığını, bu açığı kapatmak için Güney Amerika ve Afrika'da yeni pazar arayışlarına girdiklerini söyledi.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.

Amerika Diyanet Merkezi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Bünyesinde ABD'deki en büyük camiyi de barındıran Amerika Diyanet Merkezi, 2 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açılacak.

Amerika Diyanet Merkezi açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi açılışını yapacağı Amerika Diyanet Merkezi, çifte minareli camisi ve külliye hüviyetindeki yapısıyla klasik Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini ABD'ye taşıyor.

Amerika Diyanet Merkezi 2 Nisan'da açılacak!

ABD'nin başkenti Washington yakınlarında Türkiye tarafından yaptırılan Amerika Diyanet Merkezi, daha resmi açılışı yapılmadan bölgedeki Müslümanlar için cazibe merkezi haline geldi.

Amerika Diyanet Merkezi 2 Nisan'da açılacak!

ABD'nin ilk Türk İslam kuruluşu olacak "Amerika Diyanet Merkezi", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 2 Nisan'da açılacak. Amerika Diyanet Merkezi'nde, kültür merkezi, cemiyet binası, konuk evi ve geleneksek Türk evleri bulunuyor.

Robert Beecham'ın Londra'daki yeraltı malikanesine yasal izin!

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

İBB meclis üyeleri Güney Amerika’da kentsel dönüşümü inceledi!

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Amerika Kansasta yeraltı apartmanı Haberi

Amerika Kansasta yeraltı apartmanı

Burada bulunacakların felaketten kurtulacağını savunan firma yetkilileri, apartmanın duvarlarının tamamen çelikten olacağım açıkladı. 


NÜKLEER KORUMALI! 

Sadece bir nükleer saldırıya karşı her türlü koruma sağlayacak olan yeraltı apartmanında aylarca yetecek hava ve su depolanıyor. 1800 metre kare olan bir kat 3 milyon dolardan satışa sunuldu. 900 metrekare olanlar ise 1.5 milyon dolar. Son derece lüks olarak inşaa edilen apartmanda yüzme havuzları ve özel spor alanları da...