29 / 04 / 2024

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki yatırımları ve hizmetleri ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Manisa’nın en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorununa da el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, baştan aşağıya yenilediği Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı vatandaşların hizmetine açıyor. Manisa'nın merkezinde yaşanan otopark sorununa Bülent Koşmaz Otoparkı, Yarhasanlar Otoparkı, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilen Turgutlu Kapalı Otopark, Pazaryeri ve Meydan projesi, inşasında sona gelinen 560 araçlık Türkiye'nin en büyük Tam Otomasyonlu Otoparkı gibi çözümler üreterek vatandaşı rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, projelerine bir yenisini ekleyerek Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı Düzenlemesi’nin açılışını bugün saat 17.00’da gerçekleştirecek.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların şehir hayatındaki sorunlarını tespit ederek en kısa sürede yenilikçi çözümler ürettiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisamız, Türkiye’deki yaşanabilir güzellikte olan nadir şehirlerden birisidir. Doğasıyla; kültürel faaliyetleriyle, yaşam tarzıyla ve en önemlisi kent hayatıyla çok güzel bir şehre sahibiz. Ancak hayatın devam ettiği her noktada sorunlar da vardır. Bu sorunların üstesinden gelmek de vatandaşların teveccühleri ile bu makamlara gelen bizlerin görevidir. Manisamızın birçok noktasında bu sıkıntılardan biri olan otopark alanları ile sorunu çözmek için görev başına geldiğimiz günden itibaren projeler üretiyoruz. Daha önce Bülent Koşmaz Otoparkı'nı şehrimize kazandırıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Bunun yanı sıra Yarhasanlar otoparkını yenileyerek daha kullanışlı bir hale getirdik. 560 araçlık Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkının yapımında da sona geldik. Pazartesi günü de Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı Düzenlemesi’nin açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Manisamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön