27 / 04 / 2024

amerikan forbes

amerikan forbes

Forbes dergisi, dünyada en çok dolar milyarderi yaşayan 25 şehri açıkladı. Listede 3’üncü sırada yer alan Moskova’da 60 milyarderin yaşadığı belirtilirken, Moskovalı milyarderlerin toplam servetinin 217 milyar doları bulduğu ifade edildi

Türkiye inşaat sektöründe büyük patlama yaşadı!

Forbes dergisi Türkiye ekonomisi hakkında yazı yayınladı. "Türkiye'nin balon ekonomisi için en kötüsü neden halen önümüzde" başlıklı yazıda bu dönemde tüketim ve inşaatta büyük patlama yaşandığındı, AVM, gökdelen ve mega altyapı projeleri yapıldığına dikk

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Gelişmekte olan ülkeler dolara alternatif arıyor! BRICS Amerikan Doları'nın egemenliğine meydan okuyor!

Gelişmekte olan ülkelerden oluşan BRICS grubu (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika), Amerikan dolarının küresel ekonomik sistemdeki üstünlüğüne karşı harekete geçerek alternatif arayışlarını hızlandırıyor.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Dünyadaki milyarderlerin sayısı ve servetleri azalıyor!

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı düşerken servetleri de aynı doğrultuda azalmaya başladı.

Forbes yayımladı! Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu

Forbes’ın yayımlamış olduğu liste ile birlikte Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu. İşte ilk 24 isim…

Forbes'in zenginleri fakirleşti! Peki yeni en zengin kim?

Teknoloji devleri Tesla ve SpaceX'in CEO'su  Elon Musk, Forbes 400 sıralamasında ilk kez birinci sıraya çıktı. Diğer yandan bu yıl global sıkıntı kendini Forbes'te de gösterdi ve listedeki zenginlerin toplam geliri 14 yıl sonra ilk kez azaldı.

Dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? 14 Haziran 2022 anlık dolar/TL alış satış fiyatı

Dolar kuru bugün ne kadar? sorusu serbest piyasada en çok merak edilen konu arasında yer alıyor. Döviz kurları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 dolar/TL alış satış fiyatı.

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Amerikan iş dünyasının tanınmış yayınlarından olan Forbes'ta yayımlanan bir makalede, Türkiye'nin, her geçen gün değer kaybı yaşayan TL'yi düze çıkarabilmek için Bitcoin kullanması gerektiğine dikkat çekildi.

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

38. Amerikan-Türk Konferansı'nda inşaat ve altyapı sektörleri ele alındı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ilk kez sanal ortamda gerçekleştirilen 38'inci Amerikan-Türk Konferansı kapsamında, "Dijital Ekonomi" ile "İnşaat ve Altyapı" panelleri de gerçekleştirildi.

amerikan forbes Haberi

amerikan forbes

Rusya’nın başkenti Moskova, dolar milyarderlerinin en fazla yaşadığı 3’üncü şehir oldu. Sıralamanın ilk basamağında ise 79 milyarderle New York yer alıyor. Listenin ilk sırasında yer alan New Yorklu milyarderlerin toplam servetinin 364 milyar dolar olduğu kaydedilirken, ikinci sırada sırada yer alan Hong Kong’daki milyarderlerin servetinin de 261,3 miyar dolar olduğu ifade edildi.

Forbes, Moskova’nın en zengin adamı olarak 14,4 milyar dolarlık servetin sahibi Novateck şirketinin başkanı Leonid Mihelson’ı...