05 / 07 / 2024

Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler

Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler

Geçen yıl Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler’in anketinde Avrupa’nın en iyi 8. adası seçilen Türkiye'nin önemli turizm merkezi Bozcaada, bu yıl dergideki anket listesine dahi giremedi...

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk-Amerikan Üniversitesi için çalışmalar başladı!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Bora Gürçay, Türk-Amerikan Üniversitesi kurmak için yola çıktıklarını, bunun bir bilişim üniversitesi olacağını bildirdi.

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Şişecam Düzcam'a Romanya Pencere Dergisi'nden ödül!

Şişecam Düzcam, 24 Mayıs 2016 tarihinde Romanya Pencere Dergisi (Agenda Constructıılor&Fereastra) tarafından Bükreş Radisson Blu Otel’de düzenlenen Euro Construct & Fereastra Konferansı’nda yerini aldı.

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir kampüsü için protokol imzaladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya gelen Girne Amerikan Üniversitesi, Susurluk ilçesine kurulacak üniversite için protokol imzaladı.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Danıştay'dan Gezi Parkı Topçu Kışlası kararı!

Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ‘Topçu Kışlası’ projesine Yüksek Kurul’da verilen onayın iptal edilmesi talebini Danıştay 14. Dairesi reddetti. Bu kararla Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılmasının önü açıldı.

Balıkesir'e Girne Amerikan Üniversitesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istediler.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

Özben Önal Gülkaya evinin kapılarını Elle Decoration Dergisi'ne açtı!

Özben Önal Gülkaya, Eylül 2014'te işletmeci-reklamcı Tolga Gülkaya ile evlenip Antalya'ya yerleştirmişti. Çift Antalya-Kundu bölgesinde 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş villalarının kapısını Elle Decoration Dergisi'ni açtı.

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi açıldı!

ABD'nin başkenti Washington'a yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin resmi açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Maryland Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maryland'deki Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin (Amerika Diyanet Merkezi) açılışına katılarak konuşma yaptı. Vatandaşlar açılışa ilgi gösterdi.

Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler Haberi

Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler

Tarihsel dokusu ve eşsiz doğasıyla Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Bozcaada, Amerikan gezi dergisi Conde Nast Traveler’in anketinde Avrupa’nın en iyi 8. adası seçildi. Fakat, aynı ankette geçen yıl dünyanın en iyi adaları listesine 8. sıradan giren Bozcaada bu yıl listeye giremedi. ABD’nin en etkin turizm ve gezi dergilerinden olan Conde Nast Traveler’in okuyucuları oylarıyla adadaki konaklama notu ise geçen yıla göre 76,9’dan 100’e çıktı. Restoran notu ise 82,4’ten 70’e düştü. Dergi; değerlendirmenin altına ise, “Ege adaları bizim okuyucularımız arasında popülerdir. Bunun nedenini biliyoruz. Muhabirimiz bölgeyi keşfederken, Bozcaada’nın huzur dolu tenha koylarını ve belki de Akdeniz’in en bozulmamış koylarının, en başta gelen nedenler olabileceğini belirtti” notu düştü. Ankete bu yıl 79 bin 268 okuyucu katılırken, dünya genelinde 16...