24 / 07 / 2024

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi nerede

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi nerede

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sami Al-Bazz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor!

Kurumsal Ofis Gayrimenkul CEO’su Emir Özcan Geçal, gayrimenkul sektöründe fiyat beklenti endeksi verilerini değerlendirdi. Geçal, 3 aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi.

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sami Al-Bazz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi Karabet Balcıoğlu tarafından 930 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Amir Anadolu Gayrimenkul Gıda Ürünleri Pazarlama İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Amir Anadolu Gayrimenkul Gıda Ürünleri Pazarlama İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Mohd Amır Al Obahjı tarafından bugün 100 bin TL sermaye ile bugünkuruldu

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul alırken tapuda nelere dikkat edilmeli?

Birikimlerini gayrimenkul alarak değerlendirmek isteyen küçük yatırımcıları tapu aşamasındaki pürüzlere dikkat çeken Mustafa Baygan, “Eksik ya da gerçek dışı evrak sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Konut alırken acele etmeyin” uyarısında bulundu.

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu' nda kuruldu.

Gayrimenkul Sağlam Tapu çalışmaları tamamlandı!

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, "Sağlam Tapu hizmetini İstanbul dışında yaygınlaştırmak için 2016 yılını hedeflemiştik. Ancak yoğun talep aldık ve çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi.

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Masoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Semiha Şakir Caddesi'nde kuruldu.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den vaadeli satış kampanyası!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Haziran ayında başlayan kampanya çerçevesinde dönümü 3 bin 500 liradan başlayan arazilere, 700 lira taksitle satılıyor. Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi nerede Haberi

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi nerede

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sami Al-Bazz tarafından kuruldu. 

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres; LEVENT MAH.NİSBETİYE CAD.OYA APT.NO.11/5...