06 / 07 / 2024

Amir Hossein Mahboubimatin

Amir Hossein Mahboubimatin

Melba Makina İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile İstanbul Başakşehir'de kuruldu. Şirketin ortakları Vahid Mahboubimatin, Amir Hossein Mahboubimatin, Hamid Mahboubimatin...

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Fakhroddın Saberınezhad ve Sareh Zoghı ortaklığında kuruldu.

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Amir Pouramini ve Mahsa Sarmadi ortaklığı tarafından kuruldu.

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Koohgasht ve Hüseyin Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de   150 bin TL sermaye bedeli  Habıb   Saffarpoortamıjanı, Hossein Peirovi, Meysam Hamrahı tarafından  kuruldu.

Lafont Mimarlık Limited Şirketi kuruldu1

Lafont Mimarlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amir Khalıl ve Ergin Uzunçakmak ortaklığında kuruldu.

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir MahrHoseini tarafından kuruldu.

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Armoon ve Farshad Mohadesi ortaklığında kuruldu.

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile shahab Amir tarafından kuruldu.

Güvenevim Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenevim Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Khanahmadi ve Soheil Khonji tarafından kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Amir Hossein Mahboubimatin Haberi

Amir Hossein Mahboubimatin


Melba Makina İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  15 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile İstanbul Başakşehir'de kuruldu.


Şirketin yönetim kurulu;


Ad Soyad Sermaye

VAHID MAHBOUBIMATIN 40.000,00 TL

AMIR HOSSEIN MAHBOUBIMATIN 100.000,00 TL

HAMID MAHBOUBIMATIN 60.000,00 TL



Melba Makina İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1- Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.  2- Her türlü tarım ve zirai makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.    3- Her türlü tarım ve havancılıkta kullanılan makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili...