01 / 05 / 2024

Amir Shahbandi

Amir Shahbandi

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

MPG Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mir Ebrahim Fatemi, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Fakhroddın Saberınezhad ve Sareh Zoghı ortaklığında kuruldu.

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Amir Pouramini ve Mahsa Sarmadi ortaklığı tarafından kuruldu.

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Koohgasht ve Hüseyin Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Lafont Mimarlık Limited Şirketi kuruldu1

Lafont Mimarlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amir Khalıl ve Ergin Uzunçakmak ortaklığında kuruldu.

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir MahrHoseini tarafından kuruldu.

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Armoon ve Farshad Mohadesi ortaklığında kuruldu.

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile shahab Amir tarafından kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Ali Moghani, Seyed Amir Moghani, Seyed Samir Moghani tarafından kuruldu.

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Amiri ve Manouchehr Naderi tarafından kuruldu. 

Amir Shahbandi Haberi

Amir Shahbandi

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir,devir edebilir ve devir alabilir.Daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir ve işletebilir. b)-Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verilebilir. c)-Her türlü hava,deniz,kara vasıtaları ile şehiriçi,şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı...