05 / 05 / 2024

Amırhosseın Zalaghı

Amırhosseın Zalaghı

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Amırhosseın Zalaghı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Homel Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homel Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Elahem Hasjıazım ve Amırhosseın Rahımlabafzadeh ortakığında kuruldu. 

City Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

City Danışmanlık Limited Şirketi Esneyurt'ta Amırhosseın Shoghıghamatı tarafından kuruldu.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Nazemzadeh Harandı tarafından kuruldu.

Etkin Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkin Group Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Moeın Hamıd    Rezaeı, Vahıd Anghaeı tarafından kuruldu.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hosseınıan ve Neda Shanın Jouy ortaklığında kuruldu. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Zarıf Basharatı ve Amırabbas Zarıf Besharatı ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Amırhosseın Zalaghı Haberi

Amırhosseın Zalaghı

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Amırhosseın Zalaghı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a- Her türlü gıda ürünlerinin un, şeker, et ve etten mamul, süt ve sütten mamul, her türlü gıdaların yaş sebze ve meyvelerin, tahıl ürünlerinin, hububat ve bakliyatların, çerezlerin, kahvelerin, kakaoların un haline getirilmiş, konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü gıdaların, her türlü kurutulmuş gıdaların, her türlü yağların, gıda sanayi ürünlerinin alım satımlarının yapılması, ithal ve ihracı, pazarlanması, ticareti, gıda sanayinin gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunması, gıda sanayisi ile ilgili olarak, her türlü satış mağazalarının, depoların, soğuk hava depolarının, marketlerin, hipermarketlerin kurulması, açılması,...