13 / 05 / 2024

Ammar Almalki

Ammar Almalki

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem, Ammar Almalki, MHD Nawar Al Azem, MHD Rafek Azem tarafından 13 Ocak'ta kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Alrafidain Dağ Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrafidain Dağ Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ammar A.Q. Qader tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Abdullah Olabı ve Ammar Duksi tarafından kuruldu.

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ammar A. M. A. ve Walıd A. M. A. ortaklığında kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ammar O.B.K. tarafından kuruldu.

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan ve Ammar Selo ortaklığında kuruldu.

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar, Hadı Bayassı ve Ismaıel Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhafıd Akdı ve Ammar Saıd Darouıch  tarafından kuruldu.

Ammar Almalki Haberi

Ammar Almalki

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem, Ammar Almalki, MHD Nawar Al Azem, MHD Rafek Azem tarafından 13 Ocak'ta kuruldu.

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...