29 / 04 / 2024

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.



Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM DANIŞMANLIK a.Turist rehberliği ve ziyaretçiler için danışmanlık faaliyetleri ve gezilerle ilgili bilgi sağlanması yapabilir. b.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. e. Her türlü cafe,hotel ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. f. Ayrıca şirket ihtiyaç gördüğü hallerde, Türkiye Cumhuriyeti Kanun, Tüzük ve Yönetmeliklerinin izin verdiği ve Gümrük Tarife Cetvelinde Pozisyonu Yazılı olan bütün mal, ürün, eşya, ham ve mamul eşya, maddeler ve hizmetin ithalini, ihracatını ve dahili ticaretini yapabilir. Şirket, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği kanunlar, sınırlar dahilinde; yabancı kişilere, yabancı vatandaşlara ait ikamet izni işlemlerini, göç idaresi gibi benzeri kurumlarda yapılacak tüm işlemleri, insan kaynakları yönetim danışmanlığı faaliyetleri yapabilir. İTHALAT VE İHRACAT a.Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. d.Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin ithalat,ihracatını,toptan ve parekende dahil ticaretini ve pazarlamasını yapmak. e. Gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinini almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. f. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak..


Geri Dön