17 / 05 / 2024

Yt For Emlak adres 

Yt For Emlak adres 

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Khuloud Obedı ve Muhammed Hişham Barudi tarafından kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

Sawqlı For Turizm Emlak Yatırımı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawqlı For Turizm Emlak Yatırımı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabe Nurih Abuzarıba tarafından kuruldu.

For Good Emlak Reklam Organizasyon Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Good Emlak Reklam Organizasyon Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Belal Al Mahaını tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Eyüp, Kara Dolap Mahallesi, Abu Hayat Caddesi'nde kuruldu.

Varyap, Meridian for Business için 30 Mayıs 'ı bekliyor!

Emlak Konut GYO ile Varyap 'ın birlikte geliştirdiği Varyap Meridian projesi içinde yer alan   Meridian For Business 'ta yapılan açık artırmadan sonra taraflar, 30 Mayıs 'ta aynı fiyatlardan yeniden açık satış yapılması konusunda ortak karar aldı

Süleyman Varlıbaş, Meridian for Business'i anlatıyor!.. Tıklayın ve izleyin!

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Varyap Meridian'ın Meridian for Business projesinin basın lansmanı için kameraların karşısına geçti...

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Yt For Emlak adres  Haberi

Yt For Emlak adres 

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM DANIŞMANLIK a.Turist rehberliği ve...