06 / 05 / 2024

amonos tüneli temeli ne zaman atılacak 

amonos tüneli temeli ne zaman atılacak 

Ulaştırma ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Dörtyol-Hassa arasında inşa edilecek olan Amanos Tüneli'nin temelinin kısa sürede atılacağını açıkladı. 

Amanos Tüneli'nin temeli kısa süre içinde atılacak!

Ulaştırma ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Dörtyol-Hassa arasında inşa edilecek olan Amanos Tüneli'nin temelinin kısa sürede atılacağını açıkladı. 

Zigana Tüneli 2019'da açılacak!

Trabzon ve Gümüşhane illerini birbirini bağlayacak Zigana Tüneli'nde çalışmalar hızla devam ediyor. 17 Mart'ta temeli atılan tünelin 2019'un sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar yüzde 90 tamamlandı!

13 Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan Ovit Tüneli'nde inşaat çalışmalarında sona gelindi. Tünelin bu yıl sonunda hizmete girmesi bekleniyor.

Yeni Zigana Tüneli çalışanlarına ikramiye müjdesi!

14.3 kilometrelik Ovit Tüneli’ni tahtından edecek olan Yeni Zigana Tüneli’nin temeli Başbakan Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Tünel çalışanlarının 'ikramiye istiyoruz' demeleri üzerine Başbakan Yıldırım, 'İşçilerimize birer maaş ikramiye verelim' dedi.

Zigana Tüneli, tamamlandığında dünyanın ikinci en uzun tüneli olacak!

Yeni Zigana Tüneli'nin temeli atıldı. Başbakan Yıldırım: "Zigana Tüneli, tarihi İpek Yolu'nun en önemli noktası." dedi.

Yeni Zigana Tüneli'nin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım yeni Zigana Tüneli'nin temelini attı. Başbakan Yıldırım, Zigana Tüneli'nin temel atma töreninde müjdeler verdi.

Ilgar Dağı Tüneli'nin temeli atıldı!

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde Hanak-Damal-Posof Yolu Ilgar Dağı Tüneli'nin temeli atıldı.Ulaştırma Bakanı Arslan, "Bu proje asılında hayal ötesi bir proje. Posof, Hanak Damal, Ardahan elbetteki Ilgar tüneli ile ve bununla birlikte yapacağımız 41 kilometrelik bölünmüş yolla ulaşımı kolaylaşacak." dedi.

Sivas Mevlana Tüneli önümüzdeki yaza tamam!

Temeli, 9 Nisan’da görkemli bir törenle atılan,Mevlâna Tüneli’nde çalışmalar sürüyor. Projenin önümüzdeki yaza tamamlanması planlanıyor.

Avrasya Tüp Geçit Tüneli'nde sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2011'de genel müdürken temeli atılan Avrasya Tüp Tüneli'nin açılışına bu kez bakan olarak katılacak. İstanbul'in iki yakasını ikinci kez denizin altından birleştiren proje ile 100 dakikalık yolculuk süresi 15 dakikaya inecek.

Zigana Tüneli'nin temeli çok yakında atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Zigana Tüneli ile birlikte Trabzon’u, Gümüşhane’yi İç Anadolu’ya bağlamış olacağız. Proje başladı inşallah yakında Sayın Başbakan'ımızla temelini de atacağız." dedi.

Ardahan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temeli yarın atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Kars-Tiflis-Bakü tren yolu hattında önemli kavşak olan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temelini atacak.

Sivas Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları'nın temeli atıldı!

Sivas'ta, Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları Projesi'nin temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, üç ayların başlangıcının hayırlı olmasını diledi.

Sivas Mevlana Tüneli kentin ulaşım sorununu çözecek!

SİVAS Belediyesi'nin kentteki ulaşım sorununa çözüm amaçlı geliştirdiği Mevlana Tüneli projesinin temeli atılacak.Belediyenin kentin tarihinin en önemli projelerinden birisi olarak yorumladığı Mevlana Tüneli projesi hayata geçiriliyor.

amonos tüneli temeli ne zaman atılacak  Haberi

amonos tüneli temeli ne zaman atılacak 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, beraberinde, Vali Rahmi Doğan, AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile yapım çalışmaları süren Altınözü-Antakya kara yolunda bir dizi inceleme yaptı.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve diğer yetkililerden yol çalışması hakkında bilgi alan Karaismailoğlu, sonrasında Altınözü Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Rıfat Sarı ile görüşme gerçekleştirdi. 

Karaismailoğlu, Hassa Belediyesini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, kent için güzel projelere imza atacaklarını dile getirdi.

Hem ülkenin hem de Hatay'ın geleceğiyle ilgili önemli kararlar alacaklarını dile getiren Karaismailoğlu, "İnşallah devam eden projelerimizi bir an önce bitirmenin planlarını yapıyoruz. Onunla ilgili de şantiye ziyaretlerimizi yapıp inşallah bunları da...