12 / 05 / 2024

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım adres 

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım adres 

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 8. kupon faizi yüzde 3,8077!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı, kira sertifikasının 8. kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 3,8077...

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Müteahhitlerin, yol yapımından doğan alacaklarının bir bölümü kapatıldı!

Merkez Bankası'nın “ihtiyat akçesi ”nin bir bölümünün Hazine’ye aktarılmasının ardından, başta Karayolları ve enerji olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşlarının finansal talepleri karşılandı...

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının kâr payı oranı yüzde 5,6185!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı, kira sertifikasının 6.kupon ödeme dönemine İlişkin kâr payı oranı yüzde 5,6185....

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası kar payı oranı yüzde 6,3389!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim'in fon Kullanıcısı olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı kira sertifikasının 5. kupon ödeme dönemine ilişkin kar payı oranı yüzde 6,3389...

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Ciel Enerji Yazılım ve Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Enerji Yazılım ve Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Güngör Karaoğlu ve Alperen Karaoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Çekmeköy'de kuruldu.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım adres  Haberi

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım adres 

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi konusu:
Her türlü mekanik,elektronik tesisat malzemeleri ve armatürleri,termostatik vana,otomatik kontrolPaneli ve yardımcı elemanları,gazlı ve sıvı yakıtlı kazanlar,brülörler,her türlü gaz armatürleri,plastik ve metal borular,radyatörler ve İnşaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak.- Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, 27.08.2018 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Adres: Tahtakale Mah.Mahmur Çiçeği Sk.No:4 İç Kapı No:92...