12 / 05 / 2024

ana cadde kayaşehir ödemeleri

ana cadde kayaşehir ödemeleri

Seyran Şehir projesi içerisindeki 63 adet dükkanın açık artırma usulü ile satışa sunulduğu Anacadde Kayaşehir fiyat listesi kapsamında fiyatlar 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Kayaşehir 2017 projesine 25 bin 67 başvuru geldi!

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’de satışa sunduğu toplam 1892 konut için şu ana kadar 25 bin 67 başvuru geldi. Projede başvurular bugün sona eriyor.

Nidapark Kayaşehir ödeme seçenekleri!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir'de toplam 843 daire, 28 cadde dükkanı bulunuyor..

Nidapark Kayaşehir'in satış ofisi tamamlandı!

İç mimari projesi Gönye Proje Tasarım imzasını taşıyan Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi, Başakşehir’deki dört etaplı konut projesinin ana tasarım kararlarıyla uyumlu kurgusu ve ziyaretçilerini ağırladığı modern, seçkin ve konforlu atmosferiyle dikkat çekiyor.

Nidapark Kayaşehir satışta! Fiyatlar 453 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşturmaya hazırlanan Tahincioğlu, Nidapark Kayaşehir projesiyle her biri ayrı bir proje gibi tasarlanan konut blokları, cadde dükkanları, ofis bloğu ve alışveriş merkeziyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat!

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat listesi dükkanların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 Cumartesi günü sona erecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kayaşehir Anacadde dükkanlarının yüzde 80'i 1 saatte satıldı!

Kayaşehir'in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80'i bir saatte satıldı .

Kayaşehir Anacadde ödemeleri!

Kayaşehir Anacadde ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor.. 63 adet cadde girişli dükkandan oluşan Anacadde Kayaşehir projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ Kayaşehir 21. bölgenin kampanyası ertelendi!

İstanbul Kayaşehir'de inşa edilecek TOKİ Kayaşehir 21. bölge kampanyası ertelendi...

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge'de başvurular sona erdi!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de satışa sunulan 512 konut için başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı!

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir 21. Bölge 3 Haziran'da başvuru dönemine başlıyor

ana cadde kayaşehir ödemeleri Haberi

ana cadde kayaşehir ödemeleri

1 milyon nüfuslu yenişehirin merkezi İstanbul Kayaşehir'de yaşama geçirilen Anacadde Kayaşehir fiyat bilgileri dükkanların alanlarına ve konumlarına göre değişiyor. Projede 63 adet dükkan yer alıyor.


Dükkanların satışlarının açık artırma yöntemiyle gerçekleşeceği Kayaşehir Anacadde son başvuru tarihi 6 Haziran 2014 Cuma günü olarak belirlendi. Proje, Seyran Şehir projesi içerisinde konumlanıyor. 


23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükselen Anacadde Kayaşehir fiyat bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Proje, Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Anacadde Kayaşehir ödeme koşulları!


Anacadde Kayaşehir ödeme koşulları kapsamında yüzde 60 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılıyor. Projede banka kredili ve tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim uygulanıyor.


Anacadde Kayaşehir fiyat bilgileri kapsamında dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Makro...