25 / 05 / 2024

Ana muhalefet partisi CHP

Ana muhalefet partisi CHP

Ana muhalefet partisi CHP, bu defa yabancılara toprak satışındaki sınırı 30 hektara çıkaran kanunun iptali için başvuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Bundan ne ana muhalefet ne İBB anlar!

Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camisinde cuma namazı çıkışı konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'a yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Senegal'de tamamladığı havalimanında isim krizi!

Senegal Cumhurbaşkanı Sall, Türk firmalar tarafından tamamlanarak yıl sonunda açılışı yapılacak olan Dakar'daki yeni havalimanına ana muhalefet lideri ve eski Cumhurbaşkanı Wade'nin isminin verilmesini önerdi.

Depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanmalı!

Mehmet Özhaseki, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Özhaseki, olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması gerektiğini belirterek, "Yoksa bizi zor günler bekliyor. Bu işin iktidar partisi yok, muhalefet partisi yok. Deprem geldiğinde

İzmir Kültürpark ve Basmane projesinde durdurma çağrısı!

İzmir Kültürpark'ı imara açacak revizyon projesi ve Basmane gökdelenleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) hem de ana muhalefet partisi CHP'ye yanlıştan geri durma çağrısı yapıldı.

Moritanya'dan İsrail'in yeni konut kararına kınama!

Moritanya'nın ana muhalefet partisi olan Demokratik Güçler Bloğu Partisi (RDF), İsrail'in Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde yeni konut inşasına tepki gösterdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Prefabrik konut yapmak o kadar zor değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, bu ülkeye huzuru getirmek için bizim üstümüze hangi görev düşüyorsa, o görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Bozüyük Belediye Meclisi yeni yapılanmaya gidilmesini önerdi!

7 gündem maddesi ile düzenlenen toplantıda iktidar ve muhalefet partisi meclis üyeleri belediye İşhanı ile Necatibey Ortaokulu arasında kalan alanda yeni bir yapılanmaya gidilmesi konusunda tavsiye niteliğinde ki görüşlerini meclis gündeminde paylaştılar.

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin'e doğum günü partisi!

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin'e doğum günü partisi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’e doğum günü partisi düzenledi.

Ofton İnşaat yeni yıl partisi düzenledi!

Ofton İnşaat, Taksim’deki otelinde düzenlediği Yeni Yıl Partisi’nde çalışanları ile birlikte doyasıya eğlendi. Ofton İnşaat bünyesindeki tüm çalışanların katıldığı parti yılbaşı özel hediye çekilişi ile renklendi.

Park Mozaik'te yaşam yeni yıl partisi ile başladı!

Park Mozaik'te yaşam yeni yıl partisi ile başladı. TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.

İnşaat mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk mühendis ve mimar odaları birliği inşaat mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 22 Aralık 2014 tarihinde 29213 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamındaki değişiklikler...

ONS İncek Residence satış ofisinde Yeni Yıla Merhaba partisi düzenlendi!

Düzenlediği çeşitli organizasyonlar ile daha önce de bir çok defa konut sahiplerini bir araya getiren ONS İncek Residence, satış ofisinde gerçekleştirdiği “Yeni Yıla Merhaba” partisi ile ONS İncek’lilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Triyanda Evleri'nde mangal partisi verildi!

EGESEL İnşaat'ın Torbalı Ayrancılar'daki ömek projesi Triyanda Masal'da düzenlenen mangal partisi renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar da katıldı...

Ana muhalefet partisi CHP Haberi

Ana muhalefet partisi CHP

Ana muhalefet partisi CHP, yabancılara toprak satışındaki sınırlamayı 2.5 hektardan 30 hektara çıkaran Tapu Kanunu ve Kadastro Kanunu'nda değişiklik öngören yasanın iptali için bugün Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını açıkladı.

CHP grubundan yapılan açıklamada, söz konusu başvurunun bugün saat 11.30'da yapılacağı ifade edildi.

Yasa Mayıs ayında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe...