16 / 05 / 2024

Anadolu Feneri adres

Anadolu Feneri adres

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz'da 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Beykoz i Anadolu Feneri Mahallesi'nde yer alan 17 253,65 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 228 bin 595 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Adres Koru Evleri lansman öncesi avantajlarıyla satışta!

Anadolu Yakasının oksijen deposu Sancaktepe’de Aydos Ormanlarının yanı başında konumlandırılan Adres Koru Evleri, lansman öncesi 370 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor..

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Adres Koru projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi...

DNZ Kurtköy adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen DNZ Kurtköy projesi toplam 311 daireden meydana geliyor. İşte DNZ Kurtköy adres bilgileri...

Beykoz Kabakoz Köprüsü tamamlandı!

Beykoz Belediyesi’nin İBB ile birlikte yürüttüğü, Kaynarca ve Anadolu Feneri arasında geçişi sağlayan Kabakoz Köprüsü’nde yenileme çalışmaları sona erdi.

Adatepe Maltepe Sahilada Konutları adres!

Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1'den loft daireye kadar değişerek tasarlandı. Adatepe Maltepe Sahilada Konutları adres bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe lokasyonunda bulunuyor.

Satya Yapı Kriya Time adres!

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan projede fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Satya Yapı Kriya Time adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor.

Tuzla Kriya Time adres!

Toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükselen proje Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Tuzla Kriya Time adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla' da yükseliyor.

Tulip Rose Twin adres bilgileri!

Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar imzası ile inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

Park Residences Cadde adres bilgileri!

Toplam 20 dönümlük peyzaj alanı bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor.

Anadolu Feneri adres Haberi

Anadolu Feneri adres

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket Yurt içinde veya Yurt dışında Turizm endüstrisine ilişkin her türlü turistik otel, motel, kamp yeri, konaklama tesisleri, tatil köyleri, yat limanları, kaplıca tesisleri, alış veriş merkezleri, seyahat, spor, plaj, eğlence, şenlik, panayır ve benzeri organizasyonları üstlenmek bu çeşit tesisleri işletmek, satın almak, satmak, kiralamak, veya kiraya vermek. 2. Şirket şenlik ve sempozyum gibi organizasyonlar düzenlemek, düzenlenmiş olanlara iştirak etmek, müşterilerini temsilen bu tür girişimlere katılmak, turizm endüstrilerine ilişkin her türlü emtia, hatıra eşyası, memleketimizin özelliklerini, kültür zenginliklerini yansıtan turistik eşyaları almak, satmak. 3. Şirket yurt içinde ve yurt dışında münferit veya...