30 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul 4 ödüle birden layık görüldü

Anadolu Gayrimenkul 4 ödüle birden layık görüldü

Anadolu Grubu’na ait olan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül aldı.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

Konya Cihanbeyli Belediyesi 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, Konya ili, Cihanbeyli ilçesinde yer alan 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor...

Konya Cihanbeyli'de yüzde 20 indirim ve 4 taksit fırsatıyla 984 gayrimenkul satılıyor!

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, Konya ili, Cihanbeyli ilçesinde yer alan 984 gayrimenkulü 4 taksit imkanıyla satıyor...   

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Ümraniye'de 28.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarıdudullu Adalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 723 bin TL'ye icradan satıyor... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

Başakşehir'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Başakşehir'de yer alan gayrimenkulü 4 milyon 516 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan gayrimenkulü 4 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Anadolu Gayrimenkul 4 ödüle birden layık görüldü Haberi

Anadolu Gayrimenkul 4 ödüle birden layık görüldü

Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND, Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ile Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödüle layık görüldü. Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta “Yıl sonunda Avrupa’yı temsil edecek projelerden biri olmaya hak kazanacağımıza ve dünya klasmanında bu başarıyı devam ettireceğimize inancım sonsuz”...