18 / 05 / 2024

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Akıllı evlerden akıllı şehirlere!

Teknoloji konusunda gördüğümüz fırsatların başında, akıllı evlerden akıllı şehirlere giden yolda yapabileceklerimiz geliyor. Çünkü ülkemiz yıllardır gayrimenkul yatırımları ve müteahhitlik hizmetleri ile büyümesini sürdürüyor.. 

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şekip Karakaya ve Eser Karakaya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

'Akıllı ev' Anadolu'da yaygınlaşıyor!

Hager | Berker'in tasarım ödüllü akıllı ev çözümleri, Bursa'da hayata geçirilen Balat Life Nar projesinde kullanıldı.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

Anadolu Gayrimenkul ilk ofis projesini açıyor!

'Akıllı Ofisler ve Mobilite' etkinliğinde konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte, gayrimenkul sektörünün de değişim geçirdiğini söyledi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Dubai'de akıllı evler yatırımcıların ilgisini çekti!

Dubai’de beklentinin üzerinde bir yoğunlukla karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç,'Akıllı otomasyon sistemiyle donatılmış olması, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor” dedi.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Bircom akıllı dokunmatik ekranı konut ve ofislere taşıyor!

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği Haberi

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde  “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.


Açılış konuşmasını Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve HBR Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan’ın yapacağı etkinlikte,  yeni ofis yaklaşımları, çalışma hayatında teknoloji, verimlilik ve çalışan mutluluğu gibi konular üst düzey yöneticiler ve şirket karar alıcıları ile...