09 / 05 / 2024

Anadolu Grubu iletişim

Anadolu Grubu iletişim

ANADOLU Grubu, Gürcistan’da 185 milyon dolara kurduğu Paravani Hidroelektrik Santralı’nda ürettiği elektriği yılın 9 ayı Türkiye’ye satacak. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Anadolu Grubu, Migros'a ortak oluyor!

Anadolu Endüstri Holding, Migros'un yüzde 40.25 hissesi için hisse başına 26 lira alım fiyatı teklif etti. El sıkışılması durumunda Anadolu Grubu 1.8 milyar TL'ye BC Partners ile Migros'ta eşit ortak olacak.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

DKY Sahil Sitesi iletişim!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Sitesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Anadolu Grubu iletişim Haberi

Anadolu Grubu iletişim

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Bu Cumhuriyet tarihinde bir ilk. Yani ilk kez bir Türk şirketi yurtdışında ürettiği elektriği Türkiye’ye satacak” dedi.


OTOMOTİV, içecek, tarım, gıda, finans ve gayrimenkul gibi birçok alanda faaliyetleri bulunan Anadolu  Grubu’nun, Gürcistan’da 185 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği  Paravani Hidroelektrik Santrali (HES), resmen hizmete açıldı.  90 megavat kurulu güce sahip Kura nehri üzerindeki Paravani HES’te üretilen elektrik yılın 9 ayı Türkiye’ye, 3 ayı da kışın nehirlerin donması nedeniyle elektrik sıkıntısı yaşanan Gürcistan’a satılacak. Giresun’daki Aslancık Santrali’nin ardından Anadolu Grubu’nun ikinci santral yatırımı olan Paravani HES ile ilk kez bir Türk yatırımcı yurtdışındaki tesisinde ürettiği elektriği Türkiye’ye satacak. Bu yönüyle oldukça önemli olan bu proje ile Gürcistan suları da bir anlamda millileştirilmiş olacak.


GÜRCİSTAN BAŞBAKANI AÇTI

Gürcistan...