07 / 05 / 2024

Anadolu Grubu projesi

Anadolu Grubu projesi

AND markasıyla gayrimenkul sektörüne giren ve yönetim kurulu başkanlığını Tuncay Özilhan'ın yaptığı Anadolu Grubu, yeni projesini Kartal'daki eski Efes Pilsen fabrikası arazisi üzerinde inşa edecek.

Anadolu 1919 nerede? Anadolu 1919 fiyat listesi Eylül 2023!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinin fiyat listesi ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu 1919 projesi ile ilgili detaylar....

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi kapsamındaki 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

Anadolu Grubu projesi Haberi

Anadolu Grubu projesi

AND markasıyla gayrimenkul sektörüne giren ve yönetim kurulu başkanlığını Tuncay Özilhan'ın yaptığı Anadolu Grubu, yeni projesini Kartal'daki eski Efes Pilsen fabrikası arazisi üzerinde inşa edecek. 

46 bin 597 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projenin adının AND Kartal olacağı öğrenildi. Toplam 265 bin 672 metrekare inşaat alanına sahip olacak AND Kartal projesi bin 595 adet konut, 42 adet ofis ve 35 adet dükkandan oluşuyor. 7 bloktan oluşan AND Kartal projesinde daire teslimlerinin ise 32 ay sonra yapılması planlanıyor. 232 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek AND Kartal projesinde ÇED süreci başladı. 


Sözcü