01 / 05 / 2024

Anadolu Grubunun yeni gayrimenkul şirketi

Anadolu Grubunun yeni gayrimenkul şirketi

Anadolu Grubu'nun patronu Tuncay Özilhan, 30 milyon TL sermaye ile yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu. Şirketin adı Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. olarak belirlendi.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada  Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşti!

Yeni Gimat GYO, Anadolu Gayrimenkul ile "devir alan" sıfatı ile kolaylaştırılmış şekilde birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmamasına karar verildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul" ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

Doğu Anadolu'nun kalkınmasına 4 yeni projeyle katkı!

Van'da hayata geçecek çalışmalar kapsamında projeler bölgenin kalkınmasına destek sağlayacak. Doğu Anadolu'nun kalkınması 4 yeni projeyle katkı sağlanıyor.

Anadolu Grubunun yeni gayrimenkul şirketi Haberi

Anadolu Grubunun yeni gayrimenkul şirketi

Anadolu Grubu'nun birçok fabrikası Kartal'da bulunuyordu. Bu bölge Holdingin merkez üssü konumundaydı. Burası şehir merkezi haline gelince fabrikalar bir bir bölgeden taşınmaya başlandı. Önce holding merkezi ve grup şirketlerinin yönetim ofisleri Ümraniye Tepeüstü'ndeki Buyaka E Blok'a taşındı.


Bu bloğun tamamında Anadolu Grubu şirketleri bulunuyor. Kartal bölgesinde bulunan fabrikalar ise Çayırova, +Şekerpınar gibi sanayi bölgelerine kaydırıldı. Adel Kalemcilik'in Kartal'da kentsel dönüşüm bölgesi içinde 16 dönümlük bir arazisi bulunuyor. Aynı araziye bitişik yerde Anadolu Efes'in de bir yeri var. iki arazinin toplamı 35 dönümü geçiyor. Yine aynı bölgede Anadolu Isuzu'ya ait 50 dönümlük bir arazi daha bulunuyor. Anadolu Isuzu da bu arazi üzerindeki fabrikasını Şekerpınar'a taşıdı. Adel Kalemcilik ise geçen ay Çay rova'daki yeni binası nda faaliyete başladı.


Boşalan bu fabrika binalarının bulunduğu...