19 / 05 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.



Mega kent İstanbul'da hayata geçirdiği projeleri sahiplerine teker teker teslim eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, merakla beklenen yeni projelerini  de açıkladı.

KİPTAŞ'ın megakentlilerin dört gözle beklediği yeni projelerinden iki tanesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselecek. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projeler Kartal ve Beykoz ilçelerinde hayata geçirilecek.

KARTAL METEM SİTESİ PROJESİ

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da bulunan Metem Birlik Sitesi'deki konutları dönüştürecek olan KİPTAŞ projede hak sahiplerini de katılımı ile riskli yapıların yıkımlarını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmişti. Mega kentteki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerimizin katılımı ile riskli yapıların yıkımına başladıklarını açıklamış ve, "KİPTAŞ tarihinde en çok riskli binaya çözüm üreten yönetim olarak, uzlaşı olan her yerde tek yapı ya da site demeden kentsel dönüşüme devam ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

KİPTAŞ tan İstanbul Anadolu Yakası na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

BEYKOZ ÇİĞDEM MAHALLESİ'NE YENİ PROJE GELİYOR

İstanbul'da hayata geçireceği yeni projeler için çalışmalarına devam eden KİPTAŞ'ın bir diğer projesi de İstanbul Anadolu Yakası'nın incisi Beykoz'da yükselecek.

KİPTAŞ merakla beklenen yeni projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde de bir Kentsel Dönüşüm Ofisi açmıştı.

Yaşanan bu son gelişmeyi resmi X hesabı üzerinden açıklayan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtıklarını belirtmiş ve uzlaşı ile örnek bir dönüşümü daha gerçekleştirmek için sahada olduklarını söylemişti. 

50 BİN YENİ KONUT MÜJDESİ GELMİŞTİ 


KİPTAŞ'ın İstanbul'da inşa edeceği yeni projeler İstanbullular tarafından merakla beklenirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni dönemde hedeflerinin yüksek olduğunu belirtmiş ve asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini söylemişti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Umarım kamu bankaları geçmişte yaptıkları hataları yapmazlar! Yeni dönemde hedefimiz yüksek! Asgari 50 bin riskli bağımsız birimi yerinde dönüştürmek için çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

 

TOKi'den hiç evi olmayanlara hem Mayıs hem de Haziran 2024 müjdesi! Bu illere 5 kampanyada 2 bin 257 yeni konut geliyor!

İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı! Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 müjdesi!

Temmuz 2024 emekli zammı netleşiyor! İşte kalem kalem emekli maaşı hesaplama!


Geri Dön