05 / 05 / 2024

Anadolu Jet indirimli bilet

Anadolu Jet indirimli bilet

15 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında, bilet satın alan herkes, AnadoluJet’in “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” ile 1 Kasım 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında Kıbrıs ve tüm Türkiye’ye yüzde 50 indirimle uçuyor.

AnadoluJet ve Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Anadolu Jet'ten 9 dolara...

AnadoluJet ve Pegasus, bugünden itibaren yaklaşık 2 gün boyunca sürecek yeni bir yurt dışı ucuza bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Peki, ucuz bilet kampanyasının şartları ne oldu? İşte detaylar...

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi ne kadar? A101 indirimli fiyat listesi…

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için ihtiyacınız olan tek şey A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi. A101 indirimli fiyat listesi 31 Ağustos 2022…

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Anadolu Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram fırsatı!

Markalı konut üreticileri bayram tatilini fırsata çevirdi. Firmalar, konut projelerinde indirime gitti. İşte Anadolu Yakası'ndaki indirimli 8 konut projesi...

Anadolu Jet ile uçan Turkcell'liler kazanacak!

Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet'ten 8 Aralık 2014'e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri, yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat edebilecek.

Anadolujet'ten emeklilere özel kampanya! Yüzde 40 indirim!

Anadolujet emeklilere özel kampanya düzenledi. Anadolu Jet, 13 Ekim – 20 Ocak tarihlerinde tüm iç hat uçuşlarında büyüklerine özel yüzde 40’a varan indirim imkânı sunuyor.

Resim İstanbul Orman Konutları'nda indirimli fiyatlar!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Resim İstanbul Orman projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim İstanbul Orman Konutları'nda indirimli fiyatlar dikkat çekiyor. Projede 328 adet konut bulunuyor.

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor!

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor. Anadolu Jet’in yeni projesi ‘Anadolu Jet’le Çanakkale Sohbetleri’, 15 Ekim Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde düzenlenecek söyleşi ile başlıyor.

Anadolu Jet ile biletini erken al yüzde 50 indirimli uç!

15 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında, bilet satın alan herkes, AnadoluJet’in “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” ile 1 Kasım 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında Kıbrıs ve tüm Türkiye’ye yüzde 50 indirimle uçuyor.

Anadolu Jet Cengiz Topel Havaalanı'ndan çekildi!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Anadolu Jet indirimli bilet Haberi

Anadolu Jet indirimli bilet

Halkın havayolu AnadoluJet, sunduğu ekonomik uçuş fırsatlarıyla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, bu kışa özel “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” düzenliyor.


15 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında sadece online kanallar üzerinden alınacak biletlerde yüzde 50 indirim imkanı sunacak AnadoluJet, havadaki konforu seyahat etmek isteyen herkese yaşatmaya hazırlanıyor.


1 Kasım 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasındaki tüm yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak kampanyada gün ve sefer kısıtlaması yapılmayacak.


Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanyaya; www.anadolujet.com adresi, AnadoluJet sosyal medya hesapları ve bazı web sitelerinde yapılacak özel kampanya duyurularında kullanılan promosyon kodu ile katılabilecek.


AnadoluJet web sayfası üzerinden uçuşunu planlayan katılımcılar, kredi kartı ile ödeme seçeneğine gelindiğinde yüzde 50 indirim kampanyası seçeneğini seçip, özel promosyon kodunu girerek...