27 / 04 / 2024

Anadolu Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram fırsatı!

Anadolu Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram fırsatı!

Markalı konut üreticileri bayram tatilini fırsata çevirdi. Firmalar, konut projelerinde indirime gitti. İşte Anadolu Yakası'ndaki indirimli 8 konut projesi...



Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü konut satışlarında canlılığı korumak ve piyasalardaki hareketliliğin devam etmesi için bayramda da kampanyalarına devam ediyor. Markalı konut üreticileri bayram tatilini fırsata çevirmek için dikkat çekici kampanyalar düzenliyor. Konut üretiminde birbirleriyle yarışan firmalar düzenledikleri kampanyalarla da rakiplerinden bir adım önde olmak istiyor. Bayramda satış ofislerini açık tutacak firmaların kampanyaları arasında sıfır peşinat ve faiz indirimi dikkat çekiyor. Anadolu yakasındaki markalı konut temsilcileri konut alacak vatandaşa çifte bayram yaşatmak için koşulları sunuyor.



1- DKY İNŞAAT

3 PROJE 0 FAİZ

DKY İnşaat, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerinde geçerli kapsamında, 60 ay sıfır faiz ve peşim alımlarda yüzde 20 indirim sağlıyor. Firma ayrıca 120 aya kadar olan vadelerde 0.45 vade farkı uygulanıyor. 


www.dkyinsaat.com/



2- LENS YAPI

PEŞİNATI % 5'E ÇEKTİ

Lens Yapı, Kurtköy'de hayata geçirdiği Lensistanbul'da kampanya dönemini devam ettiriyor. Projede daire fiyatları 270 bin TL'den başlarken 60 ay sıfır faiz imkanının yanı sıra yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. 


www.lensistanbul.com/



3- SİNPAŞ GYO

DAİRELER TESLİME HAZIR

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Sancaktepe'de hayata geçirdiği Aydos Country'den konut almak isteyenlere bayramda 11 bin TL indirim sunuyor. Yüzde 5 peşinat alınan projede daireler teslime hazır. 


www.aydoscountry.com/‎



4- ÖZBOSTAN

140 BİN TL İNDİRİM

Özbostan İnşaat Manzara 7/24'te Ramazan Bayramı'na özel indirim başlattı. Pendik'te yükselen projeden ev sahibi olmak isteyenlere, peşim alımlarda farklı daire tiplerine göre 55 bin ile 140 bin TL arasında değişen indirimler uygulanıyor.


www.manzara724.com/



5- İNSAY YAPI

BAYRAMA ÖZEL EK İNDİRİM

İnsay Yapı İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te bayram boyunca ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim yanı sıra yüzde 5 bayram özel indirim sunuyor. Proje bir yıl sonra tamamlanacak.


www.insayyapi.com/



6- SEFA-KOYUNCU

VADEYİ 120 AYA ÇIKARDI

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı imzasıyla Maltepe'de hayata geçirilen 'Evinpark Ada & Tepe Rezidans.' Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10 indirime gitti. Evinpark Ada & Tepe Rezidans'ta 0.88 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuluyor.


http://www.evinpark.com/



7- HANESEL-DEMİRBAŞ

ŞİMDİ AL OTURUNCA ÖDE

Hanesel Yapı & Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 360 Kurtköy'de teslimler Eylül'de yapılacak. Kampanya kapsamında konutlar sıfır peşinatla satılırken, ev sahipleri peşinat ve taksit ödemeye evlerine yerleşince başlayacak.


www.360kurtkoy.com/‎



8- BODUR

PEŞİNDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uyguluyor. Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018'de ödenecek.


www.dairekartal.com/



Habertürk


Geri Dön