07 / 05 / 2024

Anadolu kent projeleri

Anadolu kent projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Anadolu 1919 nerede? Anadolu 1919 fiyat listesi Eylül 2023!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinin fiyat listesi ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu 1919 projesi ile ilgili detaylar....

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Anadolu 1919 projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Anadolu kent projeleri Haberi

Anadolu kent projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, yaptığı açıklamada, tüm dünyada kentlerin ülkelerin önüne geçtiğini belirterek, kendine has özelliklerini ön plana çıkaran, ihtisaslaşan ve fark yaratan kentlerin kendi ekonomilerini oluşturduğunu ifade ettii.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre dünyada artık ülkelerin değil, şehirlerin rekabet ettiğine dikkati çeken Gürbüz, "Bugün Almanya ile Fransa'nın ya da ABD ile İspanya'nın rekabetini değil, Berlin ile Barcelona'nın, Paris ile New York'un birbirleriyle rekabet içinde olduğuna şahit oluyoruz. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye'nin 2023 hedeflerinde 10 küresel marka ortaya çıkarma hedefi var. Bu küresel marka hedefine ek olarak bizler, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturma gayretiyle çalışıyoruz. Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi. 

Marka şehirleri ortaya çıkaracak gücün Anadolu'da fazlasıyla bulunduğunu ifade eden Gürbüz,...