05 / 05 / 2024

anadolu konut fiyatları

anadolu konut fiyatları

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas Anadolu'daki gayrimenkul yatırımlarına dikkat çekti. 

İşte konut fiyatlarının en çok arttığı iller!

Konut fiyatları sadece İstanbul’da değil , Gaziantep, Kayseri, Şanlıurfa, Muğla, Trabzon ve Ankara’da da yüzde 20’inin üzerinde zamlandı. Markalı konut pazarının büyüdüğü Ankara ve Kayseri’de metrekaresi bin 200 liradan ucuz ev bulmak zorlaştı.

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Konut fiyatlarındaki artış, küçük dairelere olan talebi yükseltti!

Konut fiyatlarındaki artış insanların taleplerini değiştirmeye başladı. Özellikle Anadolu’da insanların tercihleri büyük ve geniş daire alanları olurken günümüz itibariyle, küçük dairelere olan talep yükselmeye başladı.

Konutta KDV indirimi sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçacak! İşte evlerin en çok prim yapacağı iller

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile konutların net 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı 1 Nisan'dan itibaren yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Söz konusu düzenleme sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçuşa geçecek.

İlçe ilçe Anadolu Yakası konut fiyatları!

Konut ve ulaşım projelerinin her geçen gün arttığı İstanbul'un Anadolu Yakası'nda fiyatlar yükselişini sürdürüyor. Bölgedeki konut fiyatları sizler için araştırıldı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Sinpaş Aydos Country konut fiyatları 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Aydos Country 2018 konut fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükseliyor. Proje 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Nef Çekmeköy konut fiyatları!

Nef Çekmeköy konut fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Nef Çekmeköy projesinde toplam 1.500 daireye yer veriliyor...

Nevşehir Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları!

Cent Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları 346 konut ve 74 ticari birimden meydana geliyor. Nevşehir Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları 397 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları!

Toplam 1.478 adet konut ve 26 ticari birimden meydana gelen Başkent Emlak Konutları'nda teslimlerin 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Başkent Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları 738 bin TL'den başlıyor.

Gökorman Ümraniye konut fiyatları!

Gökorman Ümraniye konut fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Gökorman Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

City Hill Sancaktepe konut fiyatları!

City Hill Sancaktepe konut fiyatları minimum 338 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kahramanlı Group imzasıyla hayata geçirildi...

Excellence Koşuyolu Evleri satılık konut fiyatları!

Excellence Koşuyolu Evleri satılık konut fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu projesinde daire ve dükkanlara yer veriliyor...

anadolu konut fiyatları Haberi

anadolu konut fiyatları

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas, Anadolu illerindeki gayrimenkul yatırımlarının fırsat olduğuna dikkat çektiler. 

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, İstanbul'da yapı stokunun yükseldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Murat Kalsın, "Mega şehirde satış rakamları fazla kıpırdamıyor artık. Anadolu'da ise projelerin büyük satış rakamlarına ulaştığına dair paylaşımlar alıyoruz. Fırsatlar Anadolu'da" dedi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere görte; kentsel dönüşüm projeleri ve sürecine de dikkat çeken Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ise "Kentsel dönüşümde fırsatı kaçırmayalım. Akıllı binalardan yeşil binalara kadar konuştuğumuz bütün ideal unsurları...