27 / 04 / 2024

anadolu osb mimari yapısı

anadolu osb mimari yapısı

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anadolu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu. Sezer, OSB binasının mimarisini beğendiğini belirterek, en son 3 yıl önce geldiği bölgede oldukça ilerleme kaydedildiğini ifade etti.

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

İstanbul Anadolu Yakası OSB'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 15 millyon TL olarak belirlendi.

5 maddede ev satın almanın mimari kriterleri!

Ev satın alırken hangi mimari kriterlere dikkat etmek gerekiyor? Anadolu Yakası’nın en çok kentsel dönüşüm projesi üreten mimarı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, 5 maddede ‘‘ev satın alırken dikkat edilecek mimari kriterleri’’ açıklıyor.

Doğu ve Güneydoğu yatırımları OSB'leri heyecanlandırdı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yönelik olarak açıklanan son dönemlerin en büyük yatırım teşvik paketi bölgedeki Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) de büyük bir heyecan yarattı.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ek bina!

Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi'nin iç mimari ve desen atölyelerinin bulunduğu bina yıkıldı. Binanın yerine yapılacak ek binanın ihalesi tamamlandı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

anadolu osb mimari yapısı Haberi

anadolu osb mimari yapısı

10. Cumhurbaşkanı Sezer Anadolu OSB'yi ziyaret etti

ANKARA (AA) - 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anadolu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu.  


OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre Sezer, OSB binasının mimarisini beğendiğini belirterek, en son 3 yıl önce geldiği bölgede oldukça ilerleme kaydedildiğini ifade etti. 


OSB arazisinde doğal yaşamın da önemsendiğine dikkati çeken Sezer, "Anadolu Organize Sanayi Bölgesi örnek teşkil eden bir üretim merkezi halini aldı" değerlendirmesinde bulundu. 


Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay da düşünce ve görüşleri için Sezer'e teşekkür etti. 


Üniversite ile sanayinin iş birliği konusunda ciddi adımlar attıklarının altını çizen Tuncay, "Başkent Üniversitesiyle yaptığımız protokol ile bölgemizde rekreasyon çalışmaları için düğmeye bastık. Kentsel Tasarım olarak adlandırdığımız bu projeyle Anadolu OSB tam bir yaşam merkezi olacak" ifadelerine yer verdi. 


Ziyaret sırasında bölgedeki...