06 / 05 / 2024

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şeref Diler ve Bülent Çoban ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kartal Nanda Tower'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık konumu ve adalar manzarasıyla Nanda Tower'da yaşam başladı. 

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şeref Diler ve Bülent Çoban ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aze Tower satış ofisi!

Aze Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Aze Tower projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 tarihinde yapılacak...

Aze Tower Evleri Ümraniye adres bilgisi!

Aze Tower projesi tek blokta 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile toplam 75 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor...

Ümraniye AZE Tower 300 bin TL'den satışta!

Toplam 75 daireden meydana gelen Ümraniye AZE Tower projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor. Ümraniye AZE Tower 300 bin TL'den satışta.

Ümraniye Aze Tower iletişim bilgileri!

Toplam 75 daireye yer verilen Aze Tower projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Aze Tower Ümraniye fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

Aze Tower Projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirildi. Fiyatların 300 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor...

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi!

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen proje 37 bin 595 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

NND 100 Tower nerede?

Nanda Yapı imzasıyla hayata geçirilen NND 100 Tower projesi İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor. Peki NND 100 Tower nerede?

NND 100 Tower Projesi!

NND 100 Tower Projesi Nanda Yapı imzasıyla 37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. NND 100 Tower Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin tL sermaye ile bugün Şeref Diler ve Bülent Çoban ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Maslak Mh.Anka Sk.Eclipse Maslak St.N.5 A/274...