29 / 04 / 2024

Anadolu Üniversitesi ulaşım

Anadolu Üniversitesi ulaşım

Anadolu Üniversitesi ile 30 yıl önce örnek aldığı, dünyanın ilk açık ve uzaktan eğitim veren İngiliz Açık Üniversitesi ( Open University ) bugün ortakları oldu...

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Anadolu Üniversitesi'nden İzmit Belediyesi'ne yer tahsisi!

Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’taki iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Anadolu Üniversitesi ulaşım Haberi

Anadolu Üniversitesi ulaşım

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'nde önceki gün İngiliz Açık Üniversitesi yetkilisi Prof. Dr.Allan Bassindale ile iş birliği anlaşması imzaladı.


Rektör Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngiliz Açık Üniversitesi'nin kendileri için "rol model" olduğunu söyledi.


Açıköğretim sistemini 30 yıl önce İngiliz Açık Üniversitesi'nden örnek alarak uygulamaya başladıklarını dile getiren Aydın, "O gün bizim örnek aldığımız üniversite, bugün Anadolu Üniversitesi'nin partneridir, ortağıdır" dedi.


Yapılan iş birliği anlaşmasının içeriği hakkında bilgi veren Aydın, şunları kaydetti: 


"İş birliğinin kapsamında, öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, ortak araştırma projeleri gerçekleştirme, teknik konularda ara eleman yetiştirme, fen bilimleri ve mühendislik alanında ortak ön lisans, lisans, yüksek lisans programları açılması yer alıyor. Ayrıca  ön lisans ve lisans düzeyinde ortak İngilizce programları açılması da gündemde. Sadece...