04 / 07 / 2024

Anadolu Yakası kıyı şeridi

Anadolu Yakası kıyı şeridi

1986 yılında İstanbul denizle kucaklaşmış. ''Halkı denizle barıştırma operasyonu'' adı verilen kıyı dolgu çalışmasıyla Kadıköy, Beşiktaş'ta deniz kenarındaki 412 konutun önü doldurulmuş. Toplam 16 kilometre kıyı kuşağı halka açılacakmış.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

Anadolu Yakası'nda her 100 evden 50'si yıkıldı!

Türkiye'de kentsel dönüşüm süreci hızla devam ediyor. Anadolu Yakası'nda neredeyse her yüz evden kırk ya da ellisi, kentsel dönüşümün sonucu yıkıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

İstanbul Anadolu yakası elektrik kesintisi 29 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Adalar, Beykoz, Kadıköy, Sancaktepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 29 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak...

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi! 23 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede 23 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Şile, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Adalar'ın bazı mahallelerinde uygulanacak kesinti ile ilgili şu açıklama yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 21 Aralık!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 21 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu yakasında emlak fiyatları ciddi yükselişe geçti!

Göçler ve ulaşım sıkıntısıyla boğulan Avrupa yakası, Anadolu yakasını cazip hale getirdi. Mevcut altyapı ve kentsel dönüşüm projeleri bittiğinde gayrimenkul fiyatlarında ikincil bir yükseliş dalgası bekleniyor

İstanbul'da konut sektörü Anadolu Yakası'na yöneldi!

Konut sektörünün dinamosu İstanbul’da, yeni proje yoğunluğu daha çok Avrupa Yakası’ndaydı. Fakat son yıllarda Anadolu Yakası’nda ciddi bir hareketlilik gözleniyor.

Vasip Şahin Anadolu Yakası Afet Yönetim Merkezi’ni inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı yapılıyor.

Anadolu Yakası kıyı şeridi Haberi

Anadolu Yakası kıyı şeridi



İSTANBUL, DENİZLE KUCAKLAŞTI


16 kilometre halka açıldı


Dolgu ve yıkım yoluyla halkın yararlanabileceği, dinlenip dolaşabileceği hale getiriliyor


Harem-Bostancı arasında 12 kilometre, Bakırköy-Yeşilköy arasında 3 kilometre, Kuruçeşme-Beşiktaş arasında 1 kilometrelik kıyı şeridi düzenlendi. Boğaziçi'nde Tekel ve liman depoları yıkılarak 9 kilometrelik sahil açılacak.




  16 kilometre halka açıldı


İstanbullular denize kavuştu


Abdullah ÖĞÜLMÜŞ


Dolgu ve yıkım yoluyla halkın yararlanabileceği, dinlenip dolaşabileceği hale getiriliyor


   İstanbul Belediyesi ''kıyılarda bir derin nefes için'' 20 milyar lira harcıyor. 

   Kadıköy, Yeşilköy, Kuruçeşme ve Beşiktaş'ta denizle yüz yüze yapılmış...