30 / 04 / 2024

anadolu yakası şehir parkı

anadolu yakası şehir parkı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldığı radyo programında Zeytinburnu 'na yapılacak olan şehir parkından sonra İstanbul 'un ikinci şehir parkının Anadolu Yakası Maltepe’ye yapılacağını söyledi...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Adalar, Ataşehir, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde 25 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası'nda 4 Kasım günü elektrik kesintisi yapılacak!

Anadolu Yakası'nın Ataşehir, Sancaktepe, Maltepe, Pendik, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 4 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası Ataşehir My Newwork teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.Peki Anadolu Yakası Ataşehir My Newwork teslim tarihi ne zaman?

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

anadolu yakası şehir parkı Haberi

anadolu yakası şehir parkı



İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Zeytinburnu’na yapılacak 1 milyon metrekarelik şehir parkından sonra ikinci şehir parkının Anadolu Yakasında Maltepe’de yapılacağını açıkladı.


İBB Başkanı Kadir Topbaş, ülke turizmine ve İstanbul’un gelişimine büyük katkı sağlayacak, Güney Kore-İstanbul arasında geniş kapsamlı bir Kültür Expo’su düzenleneceğini de açıkladı. 31 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, 40 bin Güney Koreli Türkiye’ye gelecek. 23 gün sürecek olan organizasyonda İstanbul’un 35 noktasında çeşitli etkinlikler...