29 / 04 / 2024

Anadolubank Güncel Faiz Oranları

Anadolubank Güncel Faiz Oranları

Anadolubank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Anadolubank en yüksek konut kredisi faiz oranını kullandıran bankayken konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2.59’a kadar düşürdü.

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası geriledi. Ons altın 3.5 ayın dibini gördü. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları.

Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!

TCMB'nin faiz kararı ve Hazine Bakanı'nın serbest kambiyo rejimi açıklamalarıyla dolar/TL yeni bir rekor kırdı. Peki, dolar kaç TL, euro ve sterlin ne kadar? 23 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları...

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

36 ay vadeli 10 bin, 20 bin ve 30 bin lira ihtiyaç kredisi! Bir bir hesaplandı!İşte güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları

Nakit paraya ihtiyacı olan yurttaşlar, bankaların güncel faiz oranlarını sorguluyor. Bankalara gitmeden önce hesaplamak isteyen yurttaşlar, bankaların kredi faiz oranları nasıl olduğunu merak ediyor. İşte, banka banka ihtiyaç kredisi taksit hesaplama ekranı...

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Haftanın son işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararıyla oranın 14 seviyesinde sabit tutulması ardından altın fiyatlarında hareketli grafik devam ediyor. Gram altın güne yüzde 0,11 artışla başladı. 24 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika! Güncel rakamları gören gözlerine inanamıyor! Gram, çeyrek, tam altın ne kadar?

Fed'in faiz kararından sonra yükselişe geçen altın fiyatları haftanın yeni işlem gününde de yukarı yönlü hareketine deva ediyor. 20 Haziran 2022 güncel altın fiyatları belli oldu. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? Altın fiyatlarında son dakika...

Anadolubank Güncel Faiz Oranları Haberi

Anadolubank Güncel Faiz Oranları

Anadolubank yüzde 2.99 faiz oranı ile bankalar arasında en yüksek faiz oranından konut kredisi kullandıran bankayken faiz oranlarında indirime gitti. Anadolubank 60 aya kadar olan konut kredisi vadelerinde yüzde 2.79, 61-120 ay arası vadelerde ise yüzde 2.99 faiz oranı kullandırıyordu.

Anadolubank Güncel Faiz Oranları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Anadolubank konut kredisi faiz indiriminin ardından 60 aya kadar vadeli konut kredilerinde yüzde 2.59, 61-120 ay arası vadelerde ise yüzde 2.79 faiz oranı kullandırıyor.

Anadolubank Konut Kredisi Hesaplama

Anadolubank’tan 120 ay vadeli 100 bin TL tutarında konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 2 bin 900 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam geri ödeme miktarı ise 347 bin 600 TL’ye denk geliyor.

6 banka konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!