02 / 05 / 2024

anadolujet çanakkale ankara uçak saatleri

anadolujet çanakkale ankara uçak saatleri

Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak...

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Kore Büyükelçisi 1915 Çanakkale Köprüsü'nü inceledi!

Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi, "1915 Çanakkale Köprüsü" inşaat alanında incelemeler yaptı. 

TMO'dan Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Ankara'da yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Ankara ve Çanakkale'deki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde Japon ısrarı!

Japonya’nın Ulaştırma Bakanı Keiichi Ishii, Ankara temasları esnasında, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yapım işi için talip olduklarını belirtti. Japon Bakan’ın görüşmelerde, “Türkiye'ye güveniyoruz. Firmalarımız Çanakkale 1915’a talip” mesajı verdiği öğrenildi.

Türk Kızılayı 3 müze açacak!

Türk Kızılayı, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da üç müze açacak. Çanakkale'de hayata geçecek müzenin açılış tarihi de anlamlı bir güne gelecek.

Çanakkale Çırpılar Köyü'ndeki termik santral projesi protesto edildi!

Çanakkale Yenice'ye bağlı Çırpılar Köyü'nde kurulması planlanan termik santrale, yöre halkının tepkisi sürerken, 65 köy muhtarı 'Kazdağları'nda Termik Santral İstemiyoruz' adlı metni imzalayarak Ankara'da yetkili makamlara sundu.

Anadolujet'le Çanakkale sohbetleri ikinci kez Ankaralılar ile buluştu!

Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel’in anlatımı ve Çanakkale Savaşı konulu teknik tiyatro oyunu Şüheda ile zenginleşen söyleşi, iki ayrı etkinlikle hem halk hem de üniversitelilere adeta o günleri tekrar yaşattı.

AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk Ankara ve Edirne gezileri ile devam ediyor!

AnadoluJet’in Tarihçi, Yazar Talha Uğurlel’in anlatımıyla katılımcılara Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı sunan özel tarih projesi “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” Ankara ve Edirne gezileri ile devam ediyor…

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri şimdi de Ankara'da!

AnadoluJet’in Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı sebebiyle projelendirilen ve kültürel gerçeklere duyarlılığı arttırmayı hedefleyen “ AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri ”nin ikincisi 6 Kasım 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenecek.

anadolujet çanakkale ankara uçak saatleri Haberi

anadolujet çanakkale ankara uçak saatleri


Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak.


Onarım sebebiyle bir yıldır uçuşlara kapalı olan Çanakkale Havaalanı’nda tarifeli seferler kapsamında bugün ilk kez AnadoluJet’in uçağı indi. Ankara’dan kalkan ve saat 10.00’da Çanakkale'ye varan uçak için karşılama töreni yapıldı. Uçak ve içindeki yolcular AK Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir, Milletvekili ve belediye başkan adayı Mehmet Daniş, Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkan Vekili Adnan Albayrak, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin ile çok sayıda bürokrat tarafından karşılandı. Uçak aprona girerken iki itfaiye aracı, karşılıklı uçağa su sıktı. Aralarında ilk defa uçağa binenler ve şehit çocuklarının da bulunduğu 25 öğrenci de uçakla Çanakkale'ye geldi. Öğrenciler,...