29 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi.

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Anadolum İnşaat konkordato ilan etti!

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi Hikmet Yıldırım ve Hikmet Korkut ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Taşkın Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Taşkın Global İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bakırköy'de kuruldu.

Anadolum İnşaat'ın acı günü! Kudret Yıldırım vefat etti!

Anadolum İnşaat Grubu Kurucusu iş adamı Mustafa Yıldırım'ın babası Kudret Yıldırım vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Eskişehir'e defnedilecek.

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı.  41Havadis'te yer alan habere göre, Merkezi İstanbul’da bulunan, Kocaeli’de de bazı konut projeleri yapan Anadolum İnşaat adlı şirket, konkordato istedi. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı...