05 / 05 / 2024

anahtar seminerleri

anahtar seminerleri

Avrupa ve Ortadoğu’ nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor.

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

Beydağı 2. etapta anahtar teslimi yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ ) tarafından müşterek yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda kura çekimi yapılan 419 konutun anahtar teslimi yapılıyor.

Kayı Holding'ten anahtar teslim hastane!

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Karacak Prefabrik anahtar teslim projeler sunuyor!

Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İşte Karaca Prefabrik'in anahtar teslim projelerini yer alan o yazı...

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Anahtar teslim fabrika projesiyle yüzde 70 maliyet avantajı!

Girişimciye ve yatırımcıya 'anahtar teslim' fabrika dönemi resmen başlıyor. Yeni uygulama yüzde 70 maliyet avantajı sağlayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, projeyle ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay Mehmet Öğün konuk oldu!

TOKİ tarafından şehircilik, mimari kültür, proje aşamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay “Şehirde görünmez düzenden görünen düzensizliğe” başlığı adı altında Mimar Mehmet Öğün konuk oldu.

anahtar seminerleri Haberi

anahtar seminerleri

Bir yıl gibi kısa bir sürede 4 şehirde 23 ofise ulaşan ERA Türkiye, sınırlı sayıda verdiği bayilik sistemini tanıtmak amacıyla ‘Anahtar Seminerleri’nin ikincisini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Başarı ve kazanca açılan kapı olan ‘Anahtar Seminerleri’nde, ERA sistemi ve dünyada ispatlanmış başarı modeli yeni franchise adaylarına anlatıldı.

Farklı bölgelere özel yatırım bedelleri sunuyoruz

Türkiye pazarına başarılı bir giriş yapan ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, konu ile ilgili olarak ülkemizin her bölgesinden gelecek olan franchise taleplerine açık olduklarını belirtti. Can Ekşioğlu, “ERA Türkiye olarak franchise ağımızın bir parçası olmak isteyen yatırımcılarımıza çeşitli avantajlar sunuyoruz. Türkiye genelinde, bölgelere göre farklı yatırım bedelleri oluşturduk. Dolar kurunu yeni yıl itibariyle sabitledik. Ayrıca ilk bayilere istedikleri bölgede ofis açma avantajını da sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

ERA Türkiye’de yatırım...