03 / 05 / 2024

anahtar teslimi Karapınar Vadisi projesi

anahtar teslimi Karapınar Vadisi projesi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin Karapınar Vadisi projesinde anahtarlar Mayıs 2013'te teslime dilecek...

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

TOKİ Konya Karapınar 317 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Konya İli, Karapınar İlçesi 3. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 371 konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 371 konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi hayata geçirecek.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 603 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım'da yapılacak.

Konya Karapınar'da acele kamulaştırma kararı!

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı kapsamında bulunan alanın acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

anahtar teslimi Karapınar Vadisi projesi Haberi

anahtar teslimi Karapınar Vadisi projesi

Eskişehir Odunpazarı'nda Karapınar Vadisi projesinin sonuna yaklaşıldı. Projede anahtar teslimleri için  Mayıs 2013 tarihi belirlendi. 


Karapınar Vadisi projesi, kentsel dönüşüme örnek olmayı hedefliyor. 


Karapınar Vadisi projesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri için bir rol model olduğuna dikkat çeken Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, projenin özellikle yeşil alan ve sosyal yaşam alanları ile fark yaratacağını ifade...