07 / 05 / 2024

Anamur Huzurevi son durum

Anamur Huzurevi son durum

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur İlçesi'nde hayata geçirilecek Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı. Törene Kaymakam Cengiz Cantürk'te katıldı.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli 25 Mayıs'ta atılıyor!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Anamur Huzurevi Projesi için mimari tasarımlar yapıldı!

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi projesinde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde tadilatı devam eden ‘Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ binasının inşaatını ziyaret etti. Öz, çalışmaları yakından inceleyerek yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Kastamonu Tosya Huzurevi ne zaman açılacak?

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. Tosya'da yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor.

Anamur Huzurevi son durum Haberi

Anamur Huzurevi son durum

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni için Belediye Meclis Salonu'nda toplanıldı.  Toplantıya Anamur Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Tuğrul Ayhan, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Huzurevi Projesi'nin Şantiye Şefi Mimar Ali Oğuz, Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Yönetimi ve muhtarlar katıldı.


 Anamur huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yapılacak.  Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Anamur'a yakışır bir huzurevi kazandırmak oluğunu söylerken 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 16.00'da Akarca Mahallesi 308. Sokak'ta Huzurevi Projesinin Temel Atma Töreni'ne herkesi davet etti.


Mersin...