04 / 05 / 2024

Anamur Huzurevi

Anamur Huzurevi

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Anamur'da 4 bin 500 hektarlık imar planı gündemde!

Mersin Belediyesi, Anamur ilçesinde bazı mahallelerde bulunan arsaların satışı için 4 bin 500 hektarlık ilave revizyon planı yapmaya hazırlanıyor.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Anamur'da 20.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Anamur Belediyesi, Göktaş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Ağustos'ta yapılacak..

Anamur Belediyesi'nden 20.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Anamur Belediyesi, Göktaş Mahallesi 741 Ada 9 Numaralı Parsel üzerinde bulunan taşınmaz mal (konut+işyeri) ihale ile satılıyor...

Anamur Belediyesi'nden 20.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Anamur Belediyesi, Göktaş Mahallesi'ndeki gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Anamur-Ermenek yolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Anamur-Ermenek yolu yapım çalışmaları kapsamında Anamur'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Taneray İnşaat Taahhüt Turizm Huzurevi İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taneray İnşaat Taahhüt Turizm Huzurevi İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taner Eray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Anamur Belediyesi'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Anamur Belediye Başkanlığı, Göktaş Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 31 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşecek..

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Huzurevi Haberi

Anamur Huzurevi

Bu hizmetin dernek ve vakıfa bir bağış olarak kabul edilmesini isteyen Şener, uygulama projelerinin hazırlanması aşamasında da her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.


Şener, tesviye çalışması başlatılan Huzurevi arazisinde 9 bin metrekare inşaat alanı olacağını ve 150-200 kişilik bir tesis inşa edilebileceğini belirtti.


Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Dernek Başkanı Tuğrul Ayhan da Şener´e verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe toplantı sonrası verdiği bilgide geçtiğimiz hafta içerisinde Prof.Dr.Mehmet Ersoy´un Anamur´a gelerek kurulacak vakıf ile ilgili bilgi verdiğini, Huzurevi vakfının kurulduğunu ve bundan sonraki çalışmaların vakıf üzerinden yürütüleceğini söyledi. Başkan Türe hayata geçirilecek Huzurevinin sadece Anamur´a değil bölgeye hitap edeceğini ve hatta yurt dışından dahi misafir ağırlayacağını kaydetti. Başkan Mehmet Türe Anamur´a kazandıracakları Huzurevi´nin sıradan bir yapıdan ziyade oldukça...