28 / 04 / 2024

Anatolia Mountains Marble Company

Anatolia Mountains Marble Company

Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı İncecik Mahallesi'ndeki mermer yataklarını ekonomiye kazandırmak amacıyla bölgede çalışmalara başladı. Firma, bölgeye 5 ile 20 milyon dolar arasında yatırım yapaca

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Pashapour tarafından kuruldu.

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Süleyman Şişman tarafından kuruldu.

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var? Zeruj Mall marka listesi!

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te yer alıyor. Peki Zeruj Mall Anatolia’de hangi mağazalar var, Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var, işte Zeruj Mall Anatolia mağazaları...

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fattah Almshantaf tarafından kuruldu.

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilyurt Koçak tarafından kuruldu.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Anatolia Mountains Marble Company Haberi

Anatolia Mountains Marble Company

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı İncecik Mahallesi'ndeki mermer yataklarını ekonomiye kazandırmak amacıyla bölgede çalışmalarına başlayan Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. (Anatolia Mountains Marble Company) Yönetim Kurulu Başkanı Anwar Sbeih, mermer kalitesine göre bölgeye 5 ile 20 milyon dolar arasında değişen bir yatırım yapacaklarını söyledi.


Elbistan'daki mermer ocağında test çalışmalarını ve önümüzdeki dönem için atılacak adımları yerinde görmek için ilçeye gelen Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Anwar Sbeih, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan Belediye Başkan Vekili Necati Kul ve Elbistan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Paksoy'u makamlarında ziyaret etti.


Ziyaretler sonrasında bölgedeki yatırımın geleceğine ilişkin olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sbeih, İncecik Mahallesi'nde yerin metrelerce altında bulunan mermerin kalitesinin tescillenmesinin ardından bölgeye kurulacak fabrikada işlenerek dünyanın birçok...