29 / 04 / 2024

Anatolium Marmara satışa çıktı mı

Anatolium Marmara satışa çıktı mı

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

İn Mari Marmara satılık! 

İmamoğlu İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'de yükselen İn Mari Marmara projesi satışa çıktı. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...

IKEA, Anatolium Marmara'da 4 Mayıs'ta açılacak!

Kartal'da yer alan Anatolium Marmara 180 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. IKEA 4 Mayıs'ta dev projede mağaza açacak...

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

DKY Sahil satışa çıktı! 997 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışa sunulan DKY Sahil'de 138 daire yer alacak. DKY Sahil, kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alacak. Projede fiyatlar 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor.

2017 Şubat'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Şubat ayı içerisinde satışa çıkmaya hazırlanan Azur Marmara ve Erguvan Premium Residence projesinde lansmana özel avantajlar sunuluyor...

Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Toplam 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Azur Marmara projesi 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi!

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi iletişim için 0212 350 11 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat alanı 230 bin metrekareden oluşan proje Kartal Merkez'e 4 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışta!

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

Anatolium Marmara satışa çıktı mı Haberi

Anatolium Marmara satışa çıktı mı


Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası ile Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor. 230 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin temel kazılarında 35 metre derine inildi.


60 bin metrekare kiralanabilir alan , 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu Kartal Anatolium Marmara'da İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası yer alacak. 


2 bin 500 araçlık otopark, kafeler, fast food alanları, sinema, çocuk oyun merkezi, etkinlik alanları, spa ve fitness merkezinin bulunacağı Anatolium Marmara'nın AVM kısmında kiralamalar MallExport tarafından yapılıyor. 


Kartal Adliye durağının yanı başındaki arazide yükselen Anatolium Marmara; Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Dragos'a 6 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Bostancı İskele'ye ise 10 dakikalık uzaklıkta...