04 / 05 / 2024

AND Frekans daire fiyatları ne kadar

AND Frekans daire fiyatları ne kadar

1+1 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunulan AND Frekans Kartal projesi E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

Yeni inşaatlarda frene basıldı: Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısı 1.4 milyondan 520 bine düştü!

TÜİK tarafından açıklanan daire bazında alınan ruhsat sayısı rakamlarında büyük bir düşüş yaşandı. Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısının 1.4 milyon adetlerden 520 bine kadar düştüğü belirlendi. Peki sektör nasıl hareketlenir?  

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

AND Frekans Evleri nerede?

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı!

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı sağlanıyor. AND Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Frekans projesinde toplamda 413 daire bulunuyor. 

AND Frekans 2018 fiyatları!

AND Frekans 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen projede deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

AND Frekans fiyat listesi 2018!

AND Frekans fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kartal'da E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

AND Frekans daire fiyatları ne kadar Haberi

AND Frekans daire fiyatları ne kadar

AND Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen AND Frekans projesi "Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile tanıtılıyor. Proje 3 blokta 413 daireden meydana geliyor. 

1+1 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunulan AND Frekans Kartal projesinde daire büyüklükleri brüt 52,70  metrekareden başlıyor. 

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde yükselen projede deniz ve adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

Günlük ihtiyaçlara yönelik AND Frekans'ta terzi, kuaför, banka şubeleri, market bulunuyor.  Proje E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. 

AND Frekans daire fiyatları ne kadar?

Lansman öncesi başlangıç fiyatları:
52,70 brüt metrekare 1+1'ler  297 bin TL'den başlıyor. 
93,09 brüt metrekare 2+1'ler  499 bin TL'den başlıyor.
143,00 brüt metrekare 3+1'ler 799 bin 900 TL'den başlıyor. 

AND Frekans Kartal teslim tarihi!

AND Frekans projesinde 1. etap 2020 yılının Eylül ayında, tüm...