27 / 04 / 2024

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.



 

Anadolu Gayrimenkul, Anadolu yakasındaki yeni projesi AND Frekans'ı bugün düzenlenen toplantıyla görücüye katıldı. Taksim Soho House'da düzenlenen toplantıya AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yönetim Direktörü Uğur Yıldırım, AND Gayrimenkul Satış Müdürü Gülsen Arslan katıldı.

Toplantıda konuşan AND Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yönetim Direktörü Uğur Yıldırım, AND  Ankara  projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Yıldırım, Ankara Çankaya'da hayata geçirecekleri yeni projelerinin geliştirme sürecinde olduğunu söyledi.

AND Ankara projesi 2019 da satışta!

AND Ankara projesinin 2019 yılında lanse edileceğini söyleyen Yıldırım, proje için yerel bir firmayla çalıştıklarını söyledi. 9 bin 779 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan AND Ankara projesinde ticari alanlar bulunacak.

AND Frekans
Üç etaptan meydana gelen AND Frekans projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire bulunuyor. En düşük konut bedelinin 309 bin TL olduğu projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 100'den fazla ödeme planının yer aldığı proje İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor.

Web: http://www.andgayrimenkul.com.tr/

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön