03 / 05 / 2024

AND Kartal ne zaman teslim edilecek

AND Kartal ne zaman teslim edilecek

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

AND Kartal fiyat listesi!

AND Kartal fiyat listesi ve ödeme planı henüz netleşmedi. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek projede resmi satışlar bu yıl Nisan ayı içerisinde başlayacak.

AND Kartal satış ofisi iletişim!

AND Kartal satış ofisi iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek proje konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

AND Kartal telefon numarası!

AND Kartal telefon numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda inşa edilecek projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

AND Kartal Soğanlık satış ofisi!

AND Kartal Soğanlık satış ofisi ile 0850 393 40 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası ile yükselecek proje konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Deprem neden hep gece oluyor? Deprem en çok hangi saatlerde oluyor?

Dünya tarihinde pek çok büyük deprem yaşandı ve ne yazık ki bu depremler önemli ölçüde yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, depremlerin neden genellikle gece meydana geldiğini merak ediyor. Peki, Depremler neden gece olur? Depremler genellikle hangi saatlerde olur? İşte ayrıntılar...

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul, Anneler Günü'ne özel "Evinizin 1 Odası Bizden" kampanyasını başlattı. Bu hafta sonu annesiyle beraber AND Gayrimenkul’ün Kartal’da bulunan satış ofisini ziyaret edenleri ise Anneler Günü’ne özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor...

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi!

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi ne zaman?

AND Pastel Evleri Kartal fiyatları 2017!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen AND Pastel Evleri'ne yüzde 20 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede fiyatlar 501 bin TL'den başlıyor...

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal'da daire fiyatları ne kadar?

AND Pastel Kartal'da daire fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. AND Pastel projesinde birinci etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

Diyarbakır Çınarlılılar yeni köprü istiyor!

Diyarbakır Dilaver Köprüsü'nde toplanan, aralarında sivil toplum kurulu temsilcisi ile muhtarın da yer aldığı bir grup, tarihi Dilaver Köprüsü'nün yetersizliği nedeni ile çok sayıda trafik kazası yaşandığını öne süren grup yeni köprü yapılmasını istedi.

Kartal AND Pastel Rezidans teslimleri ne zaman?

Kartal AND Pastel Rezidans projesinde yüzde 5 peşinat ödemesiyle ev sahibi olunuyor. AND Pastel Rezidans projesinde konut fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

AND Kartal ne zaman teslim edilecek Haberi

AND Kartal ne zaman teslim edilecek

Anadolu Gayrimenkul tarafından, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek AND Kartal Evleri 46 bin 597 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 


Soğanlık AND Kartal konut alanı 175 bin metrekare, ticaret alanı 5 bin 280 metrekare, ofis alanı 3 bin 200 metrekare olarak belirtiliyor. 

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

AND Kartal Residence'de ön talepte bulunanlar için satışlar önümüzdeki hafta, resmi satışlar ise bu yıl Nisan ayı içerisinde başlayacak. 


AND Kartal Konutları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre, Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


AND Kartal Rezidans'ta sauna, sağlık hizmetleri, fitness, eğitim kurumu, alışveriş merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. İçerisinde 1.595 konut, 35 mağaza ve 42 ofisin yer alacağı proje 7 bloktan...