03 / 05 / 2024

AND Kartal ne zaman teslim

AND Kartal ne zaman teslim

AND Kartal Rezidans iletişim için 0850 393 40 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede 5 bin 280 metrekarelik ticaret alanına yer veriliyor.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal teslim tarihi!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. 7 blok halinde inşa edilecek projede 1.595 konut, 42 ofis ve 35 dükkan yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal satılık ev!

Soğanlık AND Kartal satılık ev teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Efes Pilsen'in Kartal fabrika arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri 0850 393 40 00 olarak belirlendi.

AND Kartal iletişim bilgileri!

İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan yer alıyor. AND Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi.

AND Kartal teslimleri!

İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 7 blok şeklinde yükselecek. Projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanı için ayrıldı. AND Kartal teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Soğanlık AND Kartal satış ofisi!

Soğanlık AND Kartal satış ofisi ile 0850 393 40 00 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları Ocak 2016 itibariyle başlayacak olan proje 7 bloktan meydana geliyor.

AND Kartal satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 46 bin 597 metrekare arsa alanında inşa edilecek. AND Kartal satılık daireler için hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayında başlaması planlanıyor.

AND Kartal satılık daire!

Toplam 5 bin 280 metrekaresi ticaret alanına ayrılan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Soğanlık AND Kartal teslimleri!

3 bin 200 metrekaresi ofis alanı yer alan projede 175 bin metrekaresi konut alanı için ayrılıyor. Soğanlık AND Kartal teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

AND Kartal iletişim!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek. AND Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi.

AND Kartal nerede?

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek AND Kartal'da 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan yer alıyor. Peki AND Kartal nerede inşa edilecek?

AND Kartal ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 46 bin 597 metrekare olarak belirlenen AND Kartal projesinde toplam 1.595 adet daire yer alacak. Peki AND Kartal ne zaman teslim?

Deprem neden hep gece oluyor? Deprem en çok hangi saatlerde oluyor?

Dünya tarihinde pek çok büyük deprem yaşandı ve ne yazık ki bu depremler önemli ölçüde yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, depremlerin neden genellikle gece meydana geldiğini merak ediyor. Peki, Depremler neden gece olur? Depremler genellikle hangi saatlerde olur? İşte ayrıntılar...

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul, Anneler Günü'ne özel "Evinizin 1 Odası Bizden" kampanyasını başlattı. Bu hafta sonu annesiyle beraber AND Gayrimenkul’ün Kartal’da bulunan satış ofisini ziyaret edenleri ise Anneler Günü’ne özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor...

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi!

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi ne zaman?

AND Pastel Evleri Kartal fiyatları 2017!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen AND Pastel Evleri'ne yüzde 20 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede fiyatlar 501 bin TL'den başlıyor...

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal'da daire fiyatları ne kadar?

AND Pastel Kartal'da daire fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. AND Pastel projesinde birinci etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

Diyarbakır Çınarlılılar yeni köprü istiyor!

Diyarbakır Dilaver Köprüsü'nde toplanan, aralarında sivil toplum kurulu temsilcisi ile muhtarın da yer aldığı bir grup, tarihi Dilaver Köprüsü'nün yetersizliği nedeni ile çok sayıda trafik kazası yaşandığını öne süren grup yeni köprü yapılmasını istedi.

Kartal AND Pastel Rezidans teslimleri ne zaman?

Kartal AND Pastel Rezidans projesinde yüzde 5 peşinat ödemesiyle ev sahibi olunuyor. AND Pastel Rezidans projesinde konut fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

AND Kartal ne zaman teslim Haberi

AND Kartal ne zaman teslim

AND Kartal Konutları 7 blok halinde inşa edilecek. Efes Pilsen Fabrikası'nın yerinde yükselecek proje Anadolu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek. 


AND Kartal Rezidans iletişim numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi. 46 bin 597 metrekare arsa alanına sahip projenin 2018 yılı Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde bulunan AND Kartal Residence'de 1.595 konut, 42 ofis ve 35 dükkan yer alacak. 


Soğanlık AND Kartal'da sauna, eğitim kurumu, fitness, sağlık hizmetleri, alışveriş merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Anadolu Gayrimenkul AND Kartal projesinin 5 bin 280 metrekaresi ticaret alanı, 3 bin 200 metrekaresi ofis alanı, 175 bin metrekaresi konut alanından oluşuyor. 


AND Kartal Rezidans iletişim

Telefon numarası : 0850 393 40 00

Web: http://www.anadolugayrimenkul.com/

Özge...